Singurul șampon uscat care m-a cucerit

Singurul șampon uscat care m-a cucerit

Știți că nu sunt deloc o amatoare de șampoane uscate, dar există unul, relativ recent intrat în viața mea, care m-a cucerit pe loc: Nivea Fresh Revive.

Dincolo de faptul că e foarte bun, e și foarte accesibil. Șamponul uscat Nivea Fresh Revive, căci despre el e vorba, nu încarcă firul de păr. Cred că e principalul motiv pentru care îl declar șamponul uscat al momentului. Am aplicat cu generozitate și cam de aproape, nu de la 30 cm, așa cum se specifică în instrucțiuni și, cu toate astea, pe păr nu au rămas deloc urme albe, iar firul nu a părut încărcat deloc.

Șamponul uscat Nivea Fresh Revive se găsește în trei variante: Light, Medium și Dark Tones. Eu am încercat Medium Tones și mi se potrivește foarte bine. Pe cel Light l-am pus deoparte pentru prietena mea blondă (cine știe cănd om apuca să ne vedem, of), iar pe cel Dark o să-l încerc cât de curând.

  • NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe deschise are un parfum unic de flori verzi de mosc. Formula sa revitalizează și redă strălucire părului, în timp ce combate rădăcinile grase.
  • NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe medii cu parfumul proaspăt de citrice și note florale absoarbe grăsimea scalpului, oferind părului un aspect plin de volum.
  • NIVEA Fresh Revive pentru nuanțe închise are un parfum floral fresh, iar culoarea maschează particulele de grăsime din păr, oferind în același timp și un volum spectaculos.
  • Preț maxim recomandat: 19,50 lei/buc.

1 comentariu

  1. Este super samponul, multumesc pentru recomandare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.