Testing Avene duo: loțiune micelară și cremă de zi Avene Hydrance Optimale

În următoarea perioadă, voi testa un duo AVENE, alcătuit din loțiunea micelară și crema de zi Avene Hydrance Optimale. De fapt, eu voi testa un trio, pentru că, de ani de zile, produsul meu preferat pentru curățarea tenului este Avene Cleanance Soapless Gel, review aici, iar acum se pare că i-au schimbat complet formula, așa că încerc o împrietenire cu noul gel de curățare.

Dar să revin la loțiunea micelară și la crema de zi Avene Hydrance Optimale. Acestea fac parte din recomandarea Avene pentru programul de îngrijire a tenului sensibil în doi pași.

Prima regulă pentru o piele sănătoasă și frumoasă este să fie întreținută zi de zi. Cu o rutină de îngrijire adaptată tipului de ten și folosind produse dermato-cosmetice, putem preveni apariția timpurie a ridurilor și putem evita formarea micilor imperfecțiuni.

Pentru tenul sensibil, îngrijirea specifică este cu atât mai importantă, cu cât acesta este mai vulnerabil la factorii externi cu care intră în contact, decât cel normal.

Formulele dermato-cosmetice fără conservanți și care conțin numai ingredientele esențiale, naturale, cu efect calmant (apa termală) sunt ideale pentru îngrijirea tenului sensibil și evitarea problemelor de disconfort cutanat (senzații de uscăciune, descuamarea, înroșirea, alergiile).

Laboratoarele Dermatologice Avene recomandă programul de îngrijire a tenului sensibil în doi pași: curățarea și tonifierea tenului cu loțiunea micelară Avene și apoi hrănirea, hidratarea și protejarea lui cu crema de zi Avene Hydrance Optimale.

Lotiune-micelara-cristal_400ml

Loțiunea micelară Avene curăță, tonifiază și hidratează tenul, îndepărtând delicat și printr-un singur gest impuritățile și machiajul de pe ochi, față sau buze. Este concepută special pentru îngrijirea tenului sensibil, care se irită ușor. Bogat în mult apreciata apă termală Avèneacest produs calmează pielea în mod natural, oferind prospețime și catifelare într-un singur gest. Disponibilă în două variante, 200ml (50 lei) și 400ml, în toate farmaciile din țară.

Gama Avene Hydrance Optimale este special concepută pentru hidratarea de zi cu zi a pielii sensibile, cu rezultate imediate și de lungă durată, pentru toate vârstele și toate tipurile de ten. 

Eu voi încerca Avene Hydrance Legere, o cremă de zi care hidratează și matifiază tenul gras sensibil.

Crema există și în varianta Riche, care hrănește și hidratează tenul uscat sensibil. Ambele creme (50 lei fiecare) sunt disponibile și în variantă îmbogățită cu SPF 20+, pentru un plus de protecție.

colaj

 

Formulele din gamă combină apa termală Avène, recunoscută pentru calitățile sale natural calmante, cu un complex unic de lipomucină și meiboserină, care contribuie la difuzarea apei termale Avène în piele și formează un scut protector la suprafața ei, pentru a reduce posibilitatea evaporării apei termale.

Vă țin la curent cu efectele, mai ales că vântul din ultima perioadă mi-a cam uscat tenul, serumul pe cate îl foloseam nu prea mai dădea mari rezultate, așa că aveam nevoie de ceva hidratant, iar Avène Hydrance Legere s-a potrivit numai bine.

Kisses și zi frumoasă!

P.S.: Sursa fotografiei cover este chiar pagina de Facebook Eau Thermale Avène România, de unde puteți afla toate noutățile.

2 comentarii

  1. Chiar mă întrebam oare cum este apa termala și soluția micelară.Eu sunt cam obsedată de soluții micelare, nu știu de ce îmi plac așa mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.