Hannami Shoes lansează noua colecție de primăvară/vară 2014

Pentru sezonul acesta, Hannami Shoes, brandul de pantofi luxury, lucrați manual, și-a propus să poarte femeia cosmopolită într-o călătorie de redescoperire a feminității clasice, printr-o combinație de stiluri, linii și texturi ce se pierd în timp.

Noua colecție Hannami Shoes încorporează un melanj de stiluri, personalități și atitudini. Este posibilitatea femeilor de a exprima prin alegerile făcute, prin piese potrivite oricărui stil și oricărui moment al zilei, de la clasicii stiletto la sandale cu barete și platformă.

hannami-1

Primăvara aceasta, Hannami Shoes se aliniază tendințelor trasate de marii designeri și transformă pantoful cu toc stiletto în elementul central al colecției. Îl regăsim atât în variantă plină, cât și în cea decupată la spate și cu baretă, din piele întoarsă, lăcuită ori de șarpe. Ambele modele de stiletto pot fi realizate pe comandă, în texturi, culori și forme diferite.

hannami-2

În propunerile pentru primăvară/vară 2014, sandalele se regăsesc în două variante: cu toc subțire și fără platformă sau cu toc gros și platou de doi centimetri. Dacă cele două modele din materiale texturate, în nuanțe de oranj și bleu ciel, creează premisele unei ținute lejere de zi, sandalele cu platformă și inserții din pietre Swarovski ori semiprețioase înnobilează ținutele de seară.

hannami-3

Iubitoarele vârfului rotund vor descoperi în noua colecție Hannami și două modele de pantofi cu toc mediu, în variantă plină sau decupată pe interior și cu baretă pe gleznă.

Colecția de primăvară/vară 2014 concentrează esența procesului continuu de redescoperire și revelație. Pornind de la viziunea modernă a texturilor metalice și a pietrelor Swarovski, am integrat linii și forme clasice specifice anilor ‘€™80, însă le-am adaptat calapoadelor comode de stiletto cu vârf ascuțit și sandalelor joase sau cu platou.

Raluca Jipa, creatoarea brandului Hannami Shoes

 

2 comentarii

  1. Au, au, au, ce frumoși sunt….Cred că vreau din fiecare câte o pereche.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.