Seara Flanco pentru sexul frumos sau cum să ne facem viața mai ușoară

Familie, serviciu, prieteni, cumpărături, sport, ce să mai, viață plină și agitată pentru multe dintre noi. În plus, cum ne place să fim mereu cochete, alocăm ceva timp și pentru asta. Și am mai vrea puțin timp și pentru noi, fie că e o oră de aerobic, câteva pagini dintr-o carte sau un masaj relaxant sau o cafea aromată…

Ei, aici intervine micul meu secret. Tehnologia e cea care poate face diferența între o zi în care ducem la bun sfârșit și treburile prin casă, gătim, facem curățenie, ne aranjăm, dar ne mai rămâne timp și pentru noi.

FLANCO din Promenada a fost gazda unui eveniment dedicat doamnelor, că tot e luna noastră :).

Printre bloggerițele invitate m-am numărat și eu și am avut ocazia să descopăr, ajutată de trei bărbați – un antrenor de fitness, un bucătar și un consultant de vânzări Flanco, cum tehnologia îmi poate face viața mai frumoasă. Dar să vă povestesc despre seara tare frumoasă petrecută alături de aceștia, dar și de MC-ul Dan Fințescu și de cel care a imortalizat momentele frumoase, Dragoș Asaftei.

Cum nu puteam sta potolită, că, deh!, ratasem aerobicul în seara aceea, am zis “Da!” provocării lansate de domnul din imaginea de mai jos, pe numele său Mircea Vișan, antrenor de fitness. Provocarea a fost, de fapt, un concurs care a constat în parcurgerea unui circuit training.

marian-dan-fintescu

M-am “războit” cu  două fete, iar premiul acordat câștigătoarei a fost o placă de păr Remington. Nu, din păcate pentru sportiva de mine, tocurile mi-au venit de hac, deși nu erau chiar subțirele și nici foarte înalte. Dar să țopăi de pe un picior pe altul e cam greu când n-ai încălțările potrivite.

observati concentrarea copy

flanco-eveniment-2

flanco-eveniment

Mircea ne-a vorbit puțin despre cât de importantă e mișcarea și cum putem face un antrenament bun, chiar în confortul locuinței noastre, folosind doar o consolă și un ecran.

Niki

Niki Lupșa a fost ceva mai blând cu noi și ne-a arătat cum să gătim rapid și delicios cu ajutorul aparaturii potrivite. Un blender, un multicooker sau un cuptor cu microunde, alături de niște mâini pricepute și de puțină inspirație, pot transforma corvoada statului în bucătărie în clipe frumoase petrecute alături de familia ta. De ce nu, chiar gătind împreună, pentru că da, tehnologia face totul mult mai simplu.

niki-lupsa-robotel

Niki-Lupsa-cooking-

Fie că vrei o gustare, o cremă tartinabilă proaspătă și fără E-uri, un fel principal precum gazpacho, sau cauți să prepari un desert bun, niște biscuiți care să acompanieze o cafea bună, cu un multifuncțional precum cel pe care ni l-a prezentat în acțiune Niki, treaba e pe jumătate făcută.

goodies

Și pentru că tot aminteam despre cafea, eu, marele fan al cafelei, a tulit-o de la eveniment tocmai când, alături de Florentin, a venit momentul să descoperim cum putem savura o cafea at its best.

florentin-cafea

Cu cafea n-am apucat, așadar, să mă delectez, dar am savurat un smoothie delicios, din fructe de pădure, banane și lapte.

Iar la plecare am primit, parcă ghicindu-mi preferințele în materie de flori, un aranjament floral atât de frumos :)

buchetel

A fost o seară foarte plăcută, m-am regăsit cu oameni dragi și am aflat lucruri interesante. Și da, mi s-a deschis apetitul pentru o consolă, numai bună pentru antrenamentele alea :)

2 comentarii

  1. Si noi ne gandeam in ultima vreme sa dam Playstation-ul pe un Wii :D

  2. Ce bine arătau acele gustări, eu sunt tot cu ochii după mâncare :))
    Eu cred că renunțam la tocuri și țopăiam desculță…Un mare like pentru aranjamentul floral.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.