Cum a fost experimentul Super Body Reset

Dragilor, ieri a fost prima zi a lunii iulie, însă trebuie să vă mărturisesc că, pentru mine, vara abia acum începe. Am avut destul de multe pe cap şi, cu excepția sportului şi a unei singure zile pe care a petrecut-o la soare, nu am avut strop de moment liber. Dar gata, de acum e vară şi pentru mine. :)

Şi cum e început de iulie, ce moment mai bun puteam să-mi găsesc să vorbesc tot despre începuturi. Ei bine, în tot haosul din lunile trecute, mi-am găsit timp să urmez un program pe care, sincer, mi l-aş tatua în frunte, doar ca să ştie cât mai multă lume despre el. Nu ştiu dacă ați auzit de el, dar am să vă povestesc tot despre Super Body Reset 3-10-3-3.

Ce e Super Body Reset 3-10-3-3

Şi, mai ales, de ce se cheamă aşa, cu cifre? Păi, e foarte simplu: Super Body Reset 3-10-3-3 e un program, creat de Evital, pentru purificarea organismului, prin care se elimină toxine şi se aduc tot felul de nutrienți importanți. Cifrele reprezintă numărul de zile alocate fiecărui produs. Sunt patru produse în pachetul Evital Super Body Reset, iar fiecare trebuie consumat un anumit număr de zile, adică 3 zile cu Super Ananas, 10 zile cu Detoxase, 3 zile cu Super Orange şi 3 zile cu Super Frullato. Vă spun acum despre fiecare.

super body reset produse

3 zile de Super Ananas

Preferatul meu a fost, clar, Super Ananas, pentru că oricum îmi place ananasul, iar acesta de la Evital vine la pachet cu o mulțime de beneficii. La pliculeț, căci asta au presupus primele trei zile: după mic dejun, prânz şi cină, conținutul unui pliculeț de Super Ananas într-un pahar cu apă şi asta a fost tot. Are un gust foarte plăcut, eu m-am simțit extrem de bine în cele trei zile şi asta şi pentru că produsul reduce retenția de apă, cu care eu chiar am serioase probleme. Super Ananas conține bromelaina, substanța prezentă în mod natural în fructul de ananas, şi ajută în lupta împotriva balonării şi a problemelor digestive.

10 zile cu Detoxaze

Că tot auzim detoxifiere în sus, detoxifiere în jos, oare chiar ştim ce e detoxifierea asta? Spre exemplu, eu nu ştiam că deşi ficatul este principalul organ de detoxifiere, alături de tractul intestinal, muşchii, rinichii, plămânii, sistemul limfatic şi pielea sunt şi ele implicate în acest proces complex. Aici a intervenit Detoxase, cu cele două etape: cinci zile în care se consumă zilnic conținutul unui plic, dizolvat în 500 ml apă şi băut de-a lungul întregii zile, treptat, apoi două zile de pauză, apoi alte cinci zile ca la început.

Şi produsul ăsta face minuni, sincer. Este pe bază de wasabi, care detoxifică organismul în profunzime şi are un efect extraordinar de curățare. Eu m-am simțit excelent în cele zece zile, şi chiar dacă la gust nu e la fel de plăcut precum ananasul, mie mi-a plăcut destul de mult. În această perioadă, există riscul ca rezultatele şi beneficiile să dispară, dacă se consumă în paralel băuturi alcoolice şi alimente bogate în zahăr sau grăsimi. Oricum, ar fi bine ca pe durata întregului program, dar şi în rest, să încercați să aveți o alimentație corectă, cu cât mai puține dulciuri şi grăsimi şi cu multe fructe, legume şi alimente neprocesate.

super body reset detoxase

Există o amplă explicație în legătură cu ceea ce face acest wasabi din Detoxase, însă nu vreau să vă plictisesc cu detalii despre tot felul de substanțe cu nume complicat. Ideea, pe scurt, e că wasabiul ajută la îmbunătățirea funcționării mecanismelor de eliminare a toxinelor din organism. Şi credeți-mă, chiar o să vedeți rezultatele şi o să vă simțiți foarte plini de energie, mai uşori, mai bine.

3 zile de Super Orange

Dacă aş fi vrut să obțin direct din portocale beneficiile pe care le-am avut cu Super Orange, ar fi trebuit să mănânc 12 portocale la micul dejun :)). Ei bine, cu un pliculeț dizolvat într-un pahar cu apă, mi-am asigurat cele 1000 mg de vitamina C, de care organismul are atâta nevoie, pentru ca imunitatea să fie ocrotită. În plus, produsul Evital e îmbogățit cu TR3chinacea, care se cheamă aşa pentru că e un extras din trei specii de echinaceea. Şi Super Orange chiar e singurul supliment care conține cele trei specii, ceea ce îl face extrem de potrivit pentru stimularea sistemului de autoapărare a organismului.

3 zile de Super Frullato

Pe lângă faptul că e delicios, acest ultim produs din program are o mulțime de beneficii. E energizant prin conținutul de vitamina B12 şi de magneziu, e imunomodulator, prin conținutul de vitamina C şi de zinc, e antioxidant, prin conținutul de vitamina E şi de seleniu, e ideal pentru piele, deoarece conține vitamina A şi cupru, e ideal pentru sănătatea intestinală prin fibrele prebiotice conținute. Da, chiar e un super produs, care, cum ziceam, mai e şi foarte gustos. E tot la pliculeț şi se consumă 2-3 pliculețe zilnic, dizolvate în lapte de care vreți voi, înclusiv de soia sau de orez. Eu consum, în general, fără lactoză, aşa că asta am avut, cu asta am combinat.

super-body-reset-produse

Câteva gânduri la final de Super Body Reset 3-10-3-3

În cazul meu, nu a fost nevoie să închei programul ca să constat cu câte beneficii vine la pachet. Pentru că era şi o perioadă foarte stresantă pentru mine, s-a nimerit ca, înainte de a începe Super Body, să mă pricopsesc cu ceva probleme, cu dureri în gât – la mine sunt mereu semn că imunitatea se cam duce în cap, cu tot mai multe fire de păr căzute şi tot aşa. Doar după zilele cu Super Ananas am văzut că nu mai aveam nimic pe față, nici un coş, nimic. Cu adevărat energizată şi mai uşoară m-am simțit după cele zece zile de Detoxaze, iar la finalul programului chiar e o diferență semnificativă între mine, cea de acum vreo 20 zile, şi cea de azi. Şi vă repet: perioada în care am urmat programul a fost una foarte stresantă.

E adevărat şi că, în general, de felul meu, încerc să mănânc cât mai sănătos, multe fructe, legume, fibre, dar, ca orice om, o mai comit şi mai capăt câte o adicție. Spre exemplu, dacă de dulciuri nu mă ating (am mâncat o singură înghețată vara asta şi pe aia aşa, ca să nu zic că nu am mâncat; în schimb, zilnic mănânc pepene, ca să înțelegeți), de alimentele sărate nu mă pot lăsa. Iar programul a fost numai bun, pentru că m-am zbătut să mai elimin, să îi mai dau organismului o pauză.

Oricum, toate instrucțiunile de folosire le găsiți în pachet, alături de toate informațiile complexe despre produse, despre substanțele conținute. Mai găsiți şi o mulțime de sfaturi, precum şi sugestii de mese sănătoase. Sincer, aş recomanda oricărei persoane care e, măcar puțin, preocupată de starea de bine să încerce Super Body Reset, pe care îl găsiți în farmaciile Sensiblu.

Sper că luuungul meu text v-a ținut în fața monitoarelor şi v-a determinat, dacă nu să începeți programul, măcar să faceți mici schimbări, pentru a vă simți mai bine, mai sănătoşi şi mai confortabili voi cu voi. Pentru că, la sfârşitul zilei, sănătatea e cel mai important bun al nostru.

Să aveți un sfârşit de săptămână minunat! Fiți sănătoşi!

2 comentarii

  1. Stiu ca am citit ca a aparut, acum ceva timp, si chiar ma intrebam daca e bun. Am o intrebare: ai observat vreo scadere in greutate? Eu as vrea sa scap de cateva kilograme si ma gandeam sa il incerc :D

  2. Eu mi l-am cumparat zilele trecute si azi l-am inceput. Sunt foarte curioasa de rezultate, mai ales ca eu mai scap la dulciuri, dar sper sa ma abtin macar pe durata programului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.