To be or not to be… Vegis :)

Circulă sau, mai bine zis, a reînceput să circule, zilele asta un banc cu vegetarieni care sună cam aşa:

“Eu când îl văd pe shaomar că începe să taie carnea, începe să-mi plouă în gură. La voi, la vegetarieni, e la fel: vă lasă gura apă, când vedeți pe cineva că începe să tundă iarbă?”

Eu nu mă declar nici într-o tabără, nici în alta, deşi am vreo patru ani de când singurul fel de carne pe care îl consum e peştele şi de când am început să utilizez, tot mai des, tot felul de alimente noi, de suplimente alimentare, de uleiuri, pulberi, proteine vegetale, dar şi tot felul de produse de îngrijire şi de cosmetice bio. Şi trebuie să recunosc că, în majoritatea cazurilor, îmi e mult mai la îndemână să fac aceste cumpărături online, chiar dacă, în general, îmi place să umblu prin magazine.

Vegis

Şi fie că sunteți vegetarian sau nici prin gând nu vă trece, eu m-am gândit să vă fac o recomandare pentru un astfel de magazin online, unde există 5.000 de produse disponibile în stoc. Dincolo de asta, mai au şi livrare oriunde în țară în 24h-48h.

Ce-mi place e că au o mulțime de game, cu tot felul de produse – alimentare, produse bio/vegane, suplimente, cosmetice, detergenți, remedii naturiste. Una dintre cele mai apreciate game de produse pe Vegis.ro este Niavis, o linie de superalimente, 100% din plante bio, ecologice, nemodificate genetic, raw și naturale. Gama Niavis cuprinde pulberi de spirulină, chlorella, orz verde, iarbă de grâu, pudră proteică din orez, făină de cocos, MSM, moringa, baobab, orz verde, turmeric, guarana, semințe de chia, goji, dude albe, astragalus, macaccino, neem, cat`s claw, rhodiola, boabe de cacao, cafea verde, ginkgo biloba, iarbă de grâu, lucernă, tribulus terrestris, ginseng siberian, kelp și ulei de cocos extravirgin.

Recunosc că mie-mi face cu ochiul uleiul de cocos Niavis, ambalat într-un recipient de sticlă, pentru a-și păstra proprietățile nutritive cât mai mult timp, este un ulei ecologic extravirgin din Sri Lanka, foarte apreciat atât pentru consum intern cât și pentru uz cosmetic.

 

Bielenda_Vegis_gama_golden-oils-pink
Am tot folosit, în ujltimele luni, uleiul de cocos şi mi se pare că face minuni. Şi am mai pus ochii pe un ulei din gama Bielenda Golden Oils este o gamă de produse cosmetice care folosește proprietățile nutritive ale uleiurilor prețioase cu numeroase beneficii pentru piele. Gama conține Produse Ultra Fermitate cu uleiuri prețioase de babassu, fructul pasiunii și fistic (Ulei de baie, loțiune de corp, unt de corp) si Produse Ultra Nutritive cu uleiuri pretioase de argan, perilla și abisinian (ulei de baie, loțiune de corp, unt de corp).

Sinceră să fiu, eu atât de mult mă bucur să am o idee mai mult timp liber, că pot să-mi fac o mulțime de rețete şi să am mai mult grijă de mine. Sper că şi voi faceți asta, în timpul vostru mai liber, la fel cum sper că Vegis e o opțiune de care o să țineți cont de acum înainte.

Kisses, hugs and everything nice <3

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.