The thing that changed my life

În engleză suna tare frumos, aşa că, dacă ăsta a fost gândul cu care am plecat, aşa l-am lăsat. Deşi sună bine de tot şi în limba română: „Lucrul care mi-a schimbat viața”.

Şi că aşa e. Pentru că, mă ştiți de ceva timp ca să mă cunoaşteți cât de cât, sunt mereu pe fugă, am mereu cevauri de făcut, multe cevauri, sunt mereu stresată, alergată, am mereu de învățat, de scris, de predat, de postat. Aşa e firea mea şi oricât aş încerca să mă corijez, să mă relaxez, nu îmi iese. Partea mai nasoală e că, pe lângă că-mi pierd mulți neuroni :)), la mine stresul şi agitația se văd pe ten.

Acum vreo şase săptămâni, am avut ocazia să pot testa un aparat Philips VisaCare. OK, trebuie să vă mărturisesc ceva: am fost foarte sceptică, mai ales că am văzut rezultate de salon după microdermoabraziune şi am fost ceva de genul… “meh, dacă spui tu…”. Dar am decis să-l testez corespunzător.

philips-visacare-1

Cum am folosit Philips VisaCare

L-am folosit cam de două ori în fiecare săptămână, pe tenul curat, demachiat în prealabil. Trebuie să punctez că acest 3 in 1 al anotimpurilor înseamnă pentru mine nu doar problemele obişnuite ale tenului meu, ci şi altele suplimentare, de sezon. De 3 sezoane în unul, cum ziceam. Aşa că mi-a prins foarte, foarte bine.

Instrucțiunile, modul de utilizare şi alte câteva informații utile ați putut găsi şi în clipul filmat chiar după ce am început să folosesc Philips VisaCare şi pe care îl puteți găsi aici.

philips-visacare1

Vârful normal sau cel sensibil?

Eu am început cu cel sensibil, pentru că, în primul rând, aşa zicea la manual şi, în al doilea rând, nu am vrut să fac mai rău în dorința de a face bine. Treptat, l-am înlocuit cu cel normal şi nu am resimțit nici o neplăcere. Dar am făcut mişcarea asta cam pe la jumătatea perioadei în care l-am folosit constant.

La manual spune că, dacă se întâmplă să deteriorați vârful, cel mai probabil dacă îl scăpați, să aveți mare grijă. Eu trebuie să recunosc că l-am scăpat pe al meu, dar nu a pățit absolut nimic :)

philips-visacare-2

După cinci săptămâni de folosit Philips VisaCare

Dacă vă țineți de folositul aparatului ăsta, chiar o să vedeți îmbunătățiri. Per ansamblu, tenul se curăță, are un aspect mai sănătos şi eu am scăpat chiar de vreo două pete. Mici, dar pete. Trebuie să aveți grijă să nu aplicați alte metode de exfoliere a tenului, la fel cum trebuie să nu uitați niciodată, dar cu atât mai mult în timpul utlizării Philips VisaCare, de protecția solară. La fel cum ideal ar fi ca, în primele două până la patru săptămâni, să nu schimbați cremele pe care le folosiți.

philips-visacare-4

Dacă urmați vreun tratament antiacneic, vă recomand să citiți bine instrucțiunile, ca să nu apară neplăceri.

Din punctul meu de vedere, aparatul ăsta merită toți banii, chiar e foarte util pentru a îmbunătăți aspectul tenului, fără şedințe lungi şi costisitoare prin saloane, ci în confortul şi intimitatea casei.

Vă las cu gânduri bune şi, dacă ați folosit sau nu Philips VisaCare, dacă aveți întrebări sau orice alte sugestii, vă aştept, cu drag.

philips-visacare2

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.