Ştirile săptămânii 28 august-3 septembrie

Continuăm seria de ştiri pe scurt :)

1. Cu ocazia aniversării, ParkLake derulează campania “Sărbătorește un an alături de ParkLake. Între 1 şi 30 septembrie, ParkLake Shopping Center oferă 3000 de vouchere cadou și mii de premii, printre care și trei iPhone 7 săptămânal.

Pe zambeste.parklake.ro poți încărca un selfie din mijlocul naturii şi poți câștiga câte un voucher de 50 de lei. Pentru achiziții de minimum 100 lei, poți câștiga unul dintre miile de premii sau poți intra în competiția pentru premiul cel mare, un Land Rover Discovery. În plus, aşi şi mâine te mai poți bucura de evenimentele pentru adulți şi copii.

parklake tombola

2. ECCO a lansat noua colecție, ECCO SOFT 1, în care stilul retro poate însemna şi îmbrățişarea celor mai futuriste şi moderne tehnologii, dar care păstrează stilul şi spiritul urban din anii 1980.

ecco pantofi

3. Şi pentru că e weekend, află că Mozart, celebrul lichior de ciocolată, o specialitate austriacă de excepție, e disponibil şi în România. Dacă nu l-ai încercat până acum, trebuie să ştii că mixul de ingrediente conține ciocolatâ belgiană, batoane de vanilie din Madagascar şi frişcă olandeză.

lichior ciocolata mozart

4. Brutăriile Paul relansează Festivalul Tartelor, campania care aduce clienților o gamă extinsă de tarte cu arome noi şi fructe de sezon. Colecția de tarte este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, alături de oferta specială: la două Tartelettes achiziționate, una este din partea casei.

5. La finele lui septembrie va avea loc ediția a 12-a a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animație.Între 29 septembrie și 8 octombrie, la București, iubitorii de animație se vor delecta cu cu o temă specială: The Comics Edition.

Weekend fain să aveți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.