Ştirile săptămânii 28 august-3 septembrie

Continuăm seria de ştiri pe scurt 🙂

1. Cu ocazia aniversării, ParkLake derulează campania “Sărbătorește un an alături de ParkLake. Între 1 şi 30 septembrie, ParkLake Shopping Center oferă 3000 de vouchere cadou și mii de premii, printre care și trei iPhone 7 săptămânal.

Pe zambeste.parklake.ro poţi încărca un selfie din mijlocul naturii şi poţi câștiga câte un voucher de 50 de lei. Pentru achiziții de minimum 100 lei, poţi câștiga unul dintre miile de premii sau poţi intra în competiția pentru premiul cel mare, un Land Rover Discovery. În plus, aşi şi mâine te mai poţi bucura de evenimentele pentru adulţi şi copii.

parklake tombola

2. ECCO a lansat noua colecţie, ECCO SOFT 1, în care stilul retro poate însemna şi îmbrăţişarea celor mai futuriste şi moderne tehnologii, dar care păstrează stilul şi spiritul urban din anii 1980.

ecco pantofi

3. Şi pentru că e weekend, află că Mozart, celebrul lichior de ciocolată, o specialitate austriacă de excepţie, e disponibil şi în România. Dacă nu l-ai încercat până acum, trebuie să ştii că mixul de ingrediente conţine ciocolatâ belgiană, batoane de vanilie din Madagascar şi frişcă olandeză.

lichior ciocolata mozart

4. Brutăriile Paul relansează Festivalul Tartelor, campania care aduce clienţilor o gamă extinsă de tarte cu arome noi şi fructe de sezon. Colecţia de tarte este disponibilă în toate brutăriile Paul, inclusiv cele de tip chariot, alături de oferta specială: la două Tartelettes achiziţionate, una este din partea casei.

5. La finele lui septembrie va avea loc ediția a 12-a a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animație.Între 29 septembrie și 8 octombrie, la București, iubitorii de animaţie se vor delecta cu cu o temă specială: The Comics Edition.

Weekend fain să aveţi!

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu