Sephora must haves

Acestea sunt trei dintre produsele Sephora pe care eu le recomand cu toată încrederea; în plus, cum toamna e deja aici, vă vor fi foarte utile când soarele-amintire de august nu o să mai fie vedeta pe cer şi când temperaturile vor scădea.

Sephora Luminizing booster

E wow! Adică, serios, când un produs e aşa de bun, îmi e foarte greu să zic prea multe. El e, de fapt, un concentrat cu vitamina C, care se recomandă a fi utilizat timp de 14 zile, la fiecare schimbare de sezon. Recunosc că eu am trişat şi l-am folosit mai des pentru că am dezvoltat o maaaare dependenţă. Se poate aplica singurel – eu aşa am făcut, sau amestecat cu crema voastră obişnuită de zi şi de noapte. Fetelor, credeţi-mă, e un produs-minune: lasă tenul incredibil de luminos, de curat, de odihnit, dă acea senzaţie de piele sănătoasă, fix la o secundă după aplicare.

Îmi place mult, mult că are pipetă şi un recipient din sticlă. Să vă mai spun că are şi un preţ foarte bun? Vă spun: costă 60 lei şi îl găsiţi la Sephora. Asta dacă nu le cumpăr eu pe toate :))

sephora luminizing booster

sephora luminizing booster

Sephora Ultimate warming cleanser

A devenit, chiar după prima folosire, produsul meu de curăţare preferat. Îl folosesc atunci când am purtat un machiaj mai consistent, când îmi simt tenul încărcat sau când vreau, pur şi simplu, să mă răsfăţ şi să am senzaţia aceea de spa şi de relaxare chiar la mine acasă, în câteva zeci de secunde.

Aplic produsul pe tenul uscat, masez o vreme şi apoi clătesc cu apă călduţă. textura este foarte asemănătoare cu a mierii şi odată aplicat, acesta începe să se încălzească, iar senzaţia e foarte plăcută. Curăţă foarte bine machiajul şi impurităţile, ai senzaţia că dezlipeşte efectiv mizeria, că o scoate din pori. În cazul tenului meu mixt, am observat clar că se îngraşă mult mai greu, porii par mai curăţaţi şi tenul mai luminos.

sephora ultimate warming cleanser

Sephora Whipped Cream Body Moisturizer

Gândiţi-vă la bomboanele fondante. Vă gândiţi? Bun, acum imaginaţi-vi-le sub formă de cremă de corp; una densă, onctuasă, dar care pătrunde rapid în piele şi care miroase de-ţi vine să o mănânci… Nu ştiu cum aş putea descrie mai bine produsul ăsta de la Sephora, dar trebuie să îl încercaţi. funcţionează şi pentru cele mereu pe fugă şi care au scuza că durează până intră crema în piele, că bla bla. Nu ţine. Sephora Whipped Ceam Body Moisturizer se absoarbe rapid, hidratează excelent şi nu lasă senzaţia de gras.

sephora whipped cream body moisturizer

Cleanserul mi se pare ideal pentru a a juta tenul după o vară plină de stat la soare şi de make-ups de petrecere, serumul e obligatoriu, mai ales în această perioadă, pentru orice tip de ten, iar crema de corp nu ar trebui să lipsească din rutina de îngrijire, oricâte scuze ne-am căuta noi.

Toamnă bună şi blândă să aveţi, fiţi frumoase!

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

3 comentarii
  1. DeeDee says:

    Mmmm, m-ai pus pe ganduri sa le caut in magazin, la mine must have de la sephora e beauty blenderul, better than sex mini si primerul sephora :))

  2. carmi says:

    obisnuiesc sa achizitionez cutiile recomandate de sephora pentru ca regasesc produse calitative.

Lasă un comentariu