Cu ce propuneri mă îmbie L'Occitane la o vacanță plină de prospețime și răsfăț

Cu ce propuneri mă îmbie L’Occitane la o vacanță plină de prospețime și răsfăț

Îmi zboară gândul la vacanță, plecat pe undeva, oriunde, mai ceva ca un supersonic și vă mărturisesc că-s obosită. După licența de anul trecut, susținută în septembrie, nu am apucat decât un weekend scurt la mare. A urmat o perioadă plină de noutăți pentru mine, precum și de provocări.

Cine mă urmărește se gândește, probabil, că perioada petrecută în Lisabona, cu Erasmus, a fost un soi de vacanță. Dar nici vorbă. Oricât de frumoasă e Lisabona, semestrul acela a fost foarte solicitant pentru mine, din toate punctele de vedere. Iar cum la întoarcerea în țară nu m-a așteptat chiar o perioadă cu lapte și miere, că am tot adunat stres și oboseală. În plus, fiind o persoană căreia îi place mult să călătorească, îmi lipsesc mult plecările.

Și pentru că e vară, visez la mare. Pe vremea în care am călătorit în Málaga, cred că eram pe la începuturi cu blogul. În acel loc am amintiri frumoase; e un loc în care îmi doresc enorm să revin. Însă până atunci, zău că m-aș mulțumi și cu o vacanță pe litoralul nostru. Oricum ar fi, soare, apă, vreme bună și prilejuri de relaxare să fie, indiferent de loc.

Și nu vă imaginați cât de bine s-a nimerit coșul de plajă primit de la L’Occitane, plin ochi cu bunătăți estivale, toate pentru o vară perfectă. Mai exact, cu tot felul de propuneri provensale, menite să transforme vara asta într-una memorabilă. 

În coșul de plajă, un coș frumos de tot, de care cu siguranță nu o să mă despart vara asta, în vacanță sau nu, se aflau uleiul de duș cu migdale, șamponul și balsamul pentru repararea intensă a părului, Fresh Body Lotion Verveine, apa de toaletă Terre de Lumiere, precum și unul dintre produsele din gama Aqua Réotier, noutatea sezonului,  sprayul hidratant Fresh Moisturizing Mist.

L'Occitane produse plaja

Noua gamă Aqua Réotier e infuzată cu apa de izvor Réotier, bogată în minerale și cu un conținut ridicat de calciu. L’Occitane a combinat proprietățile incredibile ale acestei ape de izvor cu cele ale acidului hialuronic, pentru a creaaceastă gamă care conține: gel ultra-hidratant, cremă ultra-hidratantă, spray hidratant, loțiune, gel demachiant.

L’OCCITANE oferă game dedicate îngrijirii întregului corp: îngrijirea pielii și părului, parfumuri deosebite, produse pentru bărbați, dar și produse pentru casă. Fiecare ingredient folosit spune o poveste și oferă o experiență unică, iar cele mai cunoscute dintre acestea sunt: imortelele, untul de Shea, verbina, migdalele, levănțica.

Produsele L’OCCITANE se găsesc în magazinele dedicate din toată țara, în spațiile special amenajate din farmaciile Sensiblu selecționate sau pe http://ro.loccitane.com/. poți alege produsele potrivite pentru o vară plină de prospețime și răsfăț. În plus, s-a deschis un nou magazin în Constanța, City Park Mall, într-un nou concept – HOME, ce oferă o atmosferă plină de aromele magice provensale consacrate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.