Scholl Velvet Smooth: Cum obții ușor picioare frumoase și catifelate

Scholl a lansat Velvet Smooth, o pilă electronică, cu capăt rotativ abraziv, care îndepărtează ușor pielea îngroșată de pe tălpi, chiar și din zonele greu accesibile. Cum în comunicat scria că rezultatul se vede și se simte de la prima utilizare, normal că, de îndată ce am ajuns acasă după evenimentul de lansare, am trecut la testat.

Nu de alta, dar dacă în sezonul rece ne tooot camuflăm picioarele, acum nu mai avem nici o scuză, cu primăvara care s-a instalat bine mersi și cu vara care e pe aproape. Pantofii mei decupați, sandalele, saboții, toate așteaptă să ia locul, în dulap și în picioare, cizmelor și ghetelor. Dar ce ne facem dacă avem călcâie crăpate, îngroșate? Ce remedii există?

Pila electronică Velvet Smooth e foarte ușor de folosit, nu trebuie decât să rotești un buton și pac! capătul rotativ abraziv se pune în mișcare. Tot ce trebuie să faci e să-l plimbi pe talpă, în zonele cu piele îngroșată, cu bătături. De menționat că funcționează chiar și în cazul băturilor dintre degete, de care tot mai multă lume se plânge.

Cu un design ergonomic, ușor de folosit și un capăt rotativ abraziv, Scholl Velvet Smooth oferă rezultate similare celor obținute la un pedichiurist profesionist, te scapă de călcâie îngroșate și crăpate, dar fără a fi nevoie să ieși din casă.

Motivele pentru care orice femeie se confruntă cu asprirea și îngroșarea pielii de pe talpa piciorului pot fi multiple: purtarea unor pantofi nepotriviți, stilul de mers sau o tendință naturală spre o piele a picioarelor uscată. Un exces de piele îngroșată dură nu este numai supărător și inestetic, dar poate să prezinte și riscuri pentru sănătate, prin cauzarea de răni sau fisuri. În astfel de cazuri, bacteriile pot pătrunde în corp prin rănile deschise și pot determina inflamații.

Scholl-Velvet-Smooth_Pila-electronica

Pentru a preveni aceste afecțiuni și a scăpa de problema inestetică, pielea îngroșată trebuie înlăturată în mod regulat.

Cum? Acum, foarte simplu, rapid și sigur, cu ajutorul noului Scholl Velvet Smooth.

În gama Scholl Velvet Smooth găsiți:


  • Scholl Velvet Smooth – Pilă electronică pentru pielea îngroșată de pe tălpi (170 lei)
    . Fiecare pachet conține: o pilă electronică, un capăt rotativ abraziv, 4 baterii tip AA și un capac protector.
  • Scholl Velvet Smooth Rezervă (65 lei) ce conține 2 capete rotative.

Un capăt rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi întrebuințat, în medie, de 12 ori. După acest număr de întrebuințări este recomandat să fie înlocuit.

Scholl-Velvet-Smooth-Rezerva

Tototdată, pentru că Scholl Velvet Smooth nu folosește lame ascuțite, se oprește automat dacă este apăsat prea tare pe piele.

Pentru a optimiza rezultatele obținute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth și pentru a preveni îngroșarea pielii, este recomandat să folosești zilnic Scholl Cremă hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor.

Și sunt sigură că ați mai auzit câte ceva despre cum comunicăm nonverbal, prin internmediul corpului. Ei, bine, trebuie să vă spun că, până aseară, nu știam că și picioarele pot… vorbi.

În cadrul evenimentului, am avut plăcerea să aflu de la Mihaela Stroe, sociolog, speaker motivațional, autor și specialist în comunicare nonverbală, despre ce poate comunica felul în care ținem picioarele, ce semnale transmit și despre cum ne ajută acestea, în viața de zi cu zi, dacă suntem atenți la ele.

Vă doresc un sezon călduros tare frumos, drumuri însorite, în locuri minunate și nu uitați să aveți grijă de picioarele voastre!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.