OOTD: Nothing of me is original. I am the combined effort of everyone I’ve ever known

Port soare pe chip. Și-n suflet, pentru că pot. Pentru că refuz să mă înconjor cu rele, cu oameni care nu mă vor destul. Viața e frumoasă, e plină de oameni autentici, care te vor și când ai cu trei kilograme în plus, și când ai draci, angoase, scăpări, evadări. Care au grijă să-ți fie bine, indiferent cât de rău te porți cu ei. Iubire necondiționată, parcă așa îi zice, nu? Well, I choose it.

Și port soare pe chip și o zi de primăvară în suflet. O zi cu mulți căței, chiar dacă al meu scump și iubit Lupu e doar în amintirea mea și a alor mei. O zi de primăvară, cu soare cald, cu lumină, cu gânduri limpezi. Cu oameni pentru care însemni dracului ceva, care te iubesc pentru ce ești tu, chiar și în versiunea ta cea mai urâtă, pentru că te iubesc și atât.

Fiți iubite! Chiar dacă asta înseamnă un drum complicat, întortocheat uneori, cu ochi roșii de plâns când ai eveniment și știi că o să arăți ca dracu’ sau când un an de zile o iei pe câmpii, pe te miri unde. Când statusurile tale de Facebook îi sperie, uneori, pe cei care te cunosc. Când, pe weheartit.com, ajungi să cauți “sad” și “worthless” și când, la un moment dat, îți revii din asta pentru că cineva vede în tine lumina.

Când vrei să fii cea mai bună, cea mai slabă, cea mai cochetă, cea mai deșteaptă, cea mai cea pentru omul care ți-a dat mai mult credit decât îți vei da tu, toată viața ta, atunci ești iubită. Iar dacă viața îți dă a doua șansă, nu e neapărat pentru că o meriți, ci pentru că omul de lângă tine te iubește atât de mult, încât o merită el.

Eu, una, m-am săturat de vindecat suflete bolnave, egoiste și rănite-n alte vieți. Eu am sufletele mele. Fiți iubite!

x-cismigiu-1

x-cismigiu-4

x-cismigiu-3

x-cismigiu-5

x-cismigiu-2

Port tricou Atmosphere, short & shoes Motivi, parka no name, H&M sunnies.

Kisses, hugs and all the sun in the world!

12 comentarii

  1. frumoase poze. sunt de acord, viata e prea scurta.pupp

  2. Ce postare frumoasa, tu! E plina de mesaje care-ti merg direct la suflet. :*

  3. Ce frumos!
    p.s imi place si parka;)

  4. Mi-a mers la suflet aceasta postare draga mea Antonia si aveam nevoie sa citesc cateva astfel de cuvinte. N m-am inselat, aici le gasesc mereu, caci sufletul tau este unul cum rar mai intalnesti. Iti multumesc si vreau sa-ti mai spun ceva, tu, pentru mine esti acea persoana care mi-a oferit sansa, inspiratia si puterea de a merge mai departe.
    Te imbratisez!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.