Renault Megane 2014, lansat oficial în România

Renault România a lansat oficial noua gamă Renault Megane 2014, în cadrul unui eveniment pentru presa din România centrat pe ideea ‘Practical gets beautiful“. Prezentarea noilor modele a fost completată de lansarea proiectului Renault Store, un nou concept de showroom, mai modern şi mai eficient.

Cei peste 120 de invitați prezenți, jurnalişti şi persoane publice, printre care i-am reperat pe CRBL și pe Cosmin Seleși, au fost plăcut impresionați de noul design, dar şi de echiparea de top a maşinilor, prezentate într-un cadru decontractat şi neconvențional.

CRBL-la-lansarea-Megane

CRBL-si-Cosmin-Selesi-in-Megane-Sport-Tourer

Lansarea-noului-Renault-Megane

Familia Mégane adoptă noua identitate a mărcii Renault inaugurată de modelele Clio 4 şi Captur, prin elemente de design specifice. Partea frontală integrează în mod natural şi armonios sigla Renault supradimensionată, amplasată pe o suprafață glossy black, ce oferă modelelor un plus de dinamism şi expresivitate.

Renault s-a schimbat şi continuă să evolueze. Povestea a început în 2009, odată cu definirea noii viziuni de marcă, ce poartă semnătura “Drive the Change”. Una din axele principale ale acestei viziuni este noua strategie de design, al cărei limbaj stilistic se articulează în jurul universului emoțional: simplu şi senzual. Acum, este rândul Megane să adopte noua identitate de design, ceea ce potențează capitalul de seducție al modelului.

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie

Noua gamă Megane se aliniază coerent strategiei şi viziunii de marca Renault, atât din punct de vedere al designului, cât şi al echipamentelor pe care le propune clienților. Confortul și siguranța noului Mégane sunt asigurate prin tehnologii avansate, Renault R-Link și Visio System. Ecranul tactil, oferit de Renault R-Link, este gazda unui sistem care integrează toate funcțiile multimedia – sistem de navigație, radio, telefonie și audio streaming. Un joystick, amplasat pe consola centrală, completează modurile de comandă ale sistemului.

Visio System dispune de o serie de camere de luat vederi, amplasate strategic pentru a semnala obstacole prin declanșarea unor semnale de atenționare în cazul depășirii marcajelor albe, iar farurile de întâlnire sunt acționate automat pentru o participare optimă la trafic.

Pentru cei ce preferă un condus sportiv, noul Mégane RS dispune, în premieră pe piață, de funcția RS Replay.

Lumini-UV---incaperea-se-transforma Show-la-lansarea-Renault-Megane Invitatii-descopera-Noul-Megane-3 RENAULT MEGANE III NBI (BDK95 NBI, D95 RS NBI, D95 GT ET K95 GT LINE) RANGE

Noile modele Mégane propun două versiuni de motorizări Energy, care au fost concepute acordând o atenție specială consumului redus, emisiilor scăzute de CO2 și nivelului de silențiozitate.

La capitolul motoare pe benzină, este de notat noul Energy TCe 130, care se remarcă printr-un comportament suplu şi reactiv, oferind o dinamică bună încă de la turații joase. Consumul este redus cu 15% (mai mult de 1l/100km) față de generația anterioară, 1,4 TCe 130 CP. În segmentul diesel, Mégane propune Energy dCi 130, un grup motopropulsor rezultat din expertiza Renault în Formula 1, fiind unul dintre cele mai puternice motoare din categoria sa.

Noul-Renault-Megane

Prețurile de listă pornesc de la 14.100 € cu TVA inclus pentru versiunea Pro 1,6 110 CP și ajung la 21.500 € cu TVA inclus pentru versiunea GT Line Energy 1,6 dCi 130 CP. Pentru clienții care vor achiziționa prin programul Rabla 2014, noul Megane are un preț de intrare de 10.150 € cu TVA inclus, preț calculat ținând cont de contravaloarea unui tichet Rabla în noul program şi de avantajul comercial acordat de Renault clienților ce vor opta pentru acest model.

Cea de a doua mare noutate anunțată în cadrul evenimentului Renault a fost şi lansarea proiectului Renault Store. Renault Store debutează în România cu showroomul pilot Meridian Vest din Bucureşti, urmând ca expansiunea la nivelul întregii rețelele de agenți autorizați Renault sa se realizeze gradual.

2 comentarii

  1. Super, mi-ar fi placut sa fiu acolo, mai ceva ca la BMw :))

    Kisses

    miu-miu.ro

  2. Arata foarte bine, chiar sunt masini bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.