Scalp iritat și cu probleme? Din februarie, un nou produs care te scapă de problemă

Sunt momente în viață în care ai nevoie să îți recâştigi rapid încredere în tine. Indiferent dacă eşti un alergător, sărind de pe o clădire pe cealaltă, pregătindu-te pentru un interviu ce îți va aduce un nou job sau doar repetând pentru ultima dată înaintea unui examen, nu îți poți permite să eziți.

Head & Shoulders ştie că doar o fracțiune de secundă de ezitare poate provoca o lipsă de încredere ce te va împiedica să fii cel mai bun. Chiar şi lucrurile ce par nesemnificative, precum mătreața şi un scalp iritat, uscat, pot reprezenta o piedică împotriva încrederii de sine, riscând astfel să ratezi oportunități unice – acum însă acest lucru nu mai trebuie să fie o problemă.

HEAD-AND-SHOULDERS-2IN1-INSTANT-RELIEF

Noua gamă Head & Shoulders Instant Relief a fost special creată pentru a oferi soluții pe care le vezi şi le simți imediat împotriva problemelor părului şi scalpului. Are o formulă inspirată de medicina sportivă, care e completată de tehnologia On-Contact, ce oferă atât beneficii imediate cât şi de lungă durată împotriva disconfortului scalpului şi cauzei acestuia.

Beneficiile imediate oferite de complexul Thermo-Cooling Activator, odată activat la contactul cu apa, se declanșază oferind scalpului o senzație de răcorire datorită unicului complex de ingrediente format din mentol şi mosa (mentă), ce calmează scalpul şi oferă o reducere instantanee a iritației.

În plus, tehnologia On-Contact oferă beneficii pe termen lung pentru un păr 100% fără mătreață, cu ajutorul ingredientului anti-mătreață – ZPT. La contactul cu scalpul, formula MicroZinc se activează și acționează asupra părului îngrăşat excesiv și a altor cauze ce provoacă iritația.

Acestă formulă asigură ca ingredientul anti-mătreață, ZPT, să ajungă în locurile cu probleme, eliminând cauza iritației, având drept rezultat un scalp sănătos şi un păr superb. De asemenea, formula cu dublu efect păstrează ingredientul ZPT-ul pe întreaga durată a zilei, pentru a acționa eficient de-a lungul timpului, pentru un păr şi un scalp viguros.

Gama Head & Shoulders Instant Relief este disponibilă în magazine începând cu luna februarie și va putea fi achiziționată din toate magazinele și hipermarketurile din întreaga țară. Colecția Scalp Care include şi gamele Instant Moisture, Deep Freshness şi Deep Clean.

2 comentarii

  1. produsele din gama Head&Shoulders sunt minunate ,le folosesc de multi ani si sunt foarte multumita de ele ,te pup <3

  2. Spre norocul meu, n-am avut niciodata asemenea probleme dar stiu destul de multi oameni “torturati” de asa ceva. Lor o sa le trimit link-ul postarii tale, o sa le faca bine!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.