Blue is the new red: ce poate fi mai drăguț decât cutiile Nivea?

Am cel mai simpatic motan din lume. Chiar și acum, când scriu, eu stau pe o margine de scaun pentru că domnia sa burtoasă mi-a ocupat locul. Valentine’s Day a trecut, e adevărat, însă Dragobete bate la ușă. Și chiar dacă n-ar fi vreo zi dedicată iubirii, cutiile Nivea mi se par aaaaaatââââât de drăguțe, încât merită dăruite celei iubite indiferent de ocazie și chiar și fără ocazie.

pesi

Cutiuțele albastre de metal au formă de inimă și conțin produse de îngrijire atât pentru el, cât şi pentru ea. Iar în perioada 1-24 februarie, inimioarele albastre te aşteaptă în principalele lanțuri de magazine.

Vizual-NIVEA-Valentines
Cutia conține: o NIVEA Creme (75 ml), un NIVEA Lip Care Essential, pentru el și un NIVEA Lip Care Cherry, pentru ea și are un preț recomandat de 21,9 lei.

Mie cutiile Nivea mi se pare un dar adorabil, cu care nu puteți da greș, indiferent de preferințele celui sau celei căruia/căreia i-l dăruiți.

Vă pup și vă doresc să fiți iubiți!

Cute blue heart via © Shutterstock.

7 comentarii

 1. Ehe, sa vezi cand scrii in genunchi ca nu ajungi la birou pentru ca pisica ta s-a hotarat ca vrea sa stea pe scaun :))) Si eu ador cutiuta de la Nivea, e tare cute.

  Te pup

  http://www.miu-miu.ro

 2. Crema clasică de la Nivea este una dintre acele produse care îți amintesc de copilărie. Mie îmi aduce aminte de bunica, mereu avea câte o cutiuță de cremă Nivea și îmi plăcea tare mult cum mirosea în cameră datorită cremei.

  Peste câțiva ani nepoata ei a devenit dependentă de balsamurile de buze de la Nivea. Mai ales de cel albastru și de cel cu aromă de cireșe.

  Propun celor de la Nivea să ofere și un motan precum cel din imagine, cu fiecare cutie cumpărată. Deci uite-l cât e de adorabil :))

  Pupici

  • Și eu îmi amintesc de serile copilăriei, când mama scotea din dulăpior cutiuța albastră și întreaga încăpere se parfuma. E mirosul serilor liniștite, în care somnul venea cu povești frumoase, în brațele mamei.
   Cât despre motan, mi-ai înseninat ziua cu ideea ta :)) Pupici și te mai aștept pe aici!

 3. Dupa cum ti-am spus, eu port mereu crema Nivea dupa mine. Nu doar pentru ca imi hidrateaza mainile cat si pentru magia aromei. Ma face sa ma simt speciala si schimba putin fiecare moment mai greu al zilei. In bine.

 4. Sunt putin distrata cred la acum, dar cand vad acest motan tin sa cred ca pur si simplu foloseste nivea aceasta pisica :)).
  Ce cadou este recomandat de 1 martie?

 5. pupici motanului :-)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.