Sabon Rose Splash - Arta de a iubi, noua colecție de Valentine's Day

Sabon Rose Splash – Arta de a iubi, noua colecție de Valentine’s Day

Zilele trecute, mă aștepta acasă, cuminte și îmbujorată toată, o cutie frumoasă, în care se aflau câteva dintre produsele din noua colecție Sabon dedicată Valentine’s Day, Arta de a iubi. Mă rog, ar fi trebuit să spun “întrandafirată”, ca să nu se supere trandafirii pe mine, mai ales că noua colecție îi are în prim-plan pe ei, frumoșii trandafiri, cu aroma Rose Splash. Până și motanul a și pus stăpânire pe ea și nu s-a mai dat dus de acolo. Așa că merită să povestim un pic despre ea, să vedem ce conține (a se citi: cu ce ne mai răsfățăm trupul și mintea).

Colecția Sabon pentru Valentine’s Day reinterpretează cu duioșie clasica temă ce aduce împreună două eterne motive romantice: trandafirii, simbol universal al iubirii împărtășite, și pictura în ulei, artă ce conservă eternitatea celor mai frumoase povești în doi.

Noile produse SABON au un parfum suav de trandafiri, iar în gamă se găsesc produse de îngrijire luxoase, accesorii și seturi-cadou, ce încapsulează noua aromă Rose Splash, parfum de trandafiri proaspăt culeși din grădina raiului.

Inspirația pentru designul atât de frumos al etichetelor și ambalajelor produselor din noua colecție a venit din lumea artei, a picturilor în ulei pe pânză, univers ce evocă perfect frumusețea delicată a trandafirilor.

Ce conține colecția Sabon Rose Splash  – Arta de a iubi

Aroma exclusivă Rose Splash surprinde perfect paradoxul captivant al trandafirului: clasic, dar mereu actual, capabil și astăzi să cucerească inimi precum în trecut.

Produsele colecției sunt în ediție limitată, iar o sugestie de cadou cu care te poate răsfăța el de Valentine’s sau, de ce nu, pe care ți-o poți face cadou chiar tu, este setul Trandafirii vorbesc inimii. Acesta conține ulei de duș (330 ml), scrub de corp (200 g) și ulei de corp (100 ml).

Dacă ați trăit pe Marte până acum și nu ați mai avut vreun ulei de duș Sabon, e musai să îl încercați. E unul dintre cele mai plăcute și mai utile produse de îngrijire, iar cel cu aroma Rose Splash miroase într-un mare fel. Combinația bogată de uleiuri de măsline, avocado, jojoba și germeni de grâu lasă în urma sa o piele moale, bine hidratată și parfumată senzual.

sabon rose splash

Scrubul de corp Sabon Rose Splash e îmbogățit cu un amestec de săruri pure de la Marea Moartă și uleiuri naturale, lasă pielea reînnoită și catifelată. Îmi plac mult scruburile de corp de la Sabon pentru că nu rămâe senzația aceea de piele uscată, care ține. Asta pentru căau acele uleiuri, care hidratează foarte bine și care permit ca aroma să persiste mult mai mult timp pe piele, față de un scrub obișnuit.

În uleiul de corp Sabon Rose Splash, aroma de trandafiri vine însoțită de un amestec de șase uleiuri naturale ce păstrează hidratarea pielii. Serios, trebuie să găsim o cale ca internetul ăsta să aibă miros, pentru că uleiul asta de corp din colecția Sabon de Valentine’s Day e explozie de bucurie și de senzualitate.

Tot din colecția sus-numită mai fac parte bulgăre mineral pentru baie, lumânare parfumată – ce poate arde 25 ore neîntrerupt, pernuță parfumată – pe care să o strecori în dulapul tău și să-ți parfumeze hainele.

Odată cu lansarea colecției de Valentine’s Day, Sabon a mai lansat alte câteva produse: scrub pentru buze, spray pentru pernă,  dar și un kit de călătorii pentru bărbați. Acesta din urmă conține șampon, ulei de duș și aftershave cremă.

 

 

4 comentarii

  1. Cat de frumoasa este noua colectie! Cred ca miroase absolut delicios. Trebuie sa le fac si eu o vizita prin magazin.

    • Daaa, miroase demențial și persistă bine pe piele mirosul, mai ales după combinația de ulei de duș și ulei de corp. Cred că e gama mea preferată de la ei, asta deși îmi plac mai toate produsele loc.

  2. Foarte tare colectia, multumesc pentru postare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.