Review Essence Prime and Last Daily Diaries

Review Essence Prime and Last Daily Diaries

Essence Prime and Last e una dintre cele mai bune pudre pe care eu și tenul meu mix/gras le-am folosit până în prezent. Am folosit-o în diverse combinații și a făcut față cu brio inamicului meu numărul unu, sebumul. Mi se pare, însă, la fel de potrivită și celorlalte tipuri de ten și vă explic, în cele ce urmează, de ce și ce mi-a plăcut, dar și displăcut la această pudră.

Folosesc Essence Prime and Last cam de o lună de zile și vă spun sincer că am fost destul de sceptică, în ideea în care mai tot ce încercasem se dovedise bun până la un punct. Căci doar cine are tenul mixt/gras înțelege despre ce vorbesc și all that drama :)

Am folosit-o prima dată cu fondul de ten Teint Ideale de la Lancôme și parcă nimic nu rezistase mai frumos și mai bine pe fața mea. Am zis atunci că e de la fondul de ten, care și el e foarte bun. Ulterior, am înțeles că, în tandem cu pudra aceasta de la Essence, miracles do happen.

După care am folosit-o cu un True Match de la L’Oreal, unul dintre cele mai nepotrivite pentru tenul meu, pentru că, în mai puțin de 30 minute, prăjești oul pe fața mea, atât e de uleioasă. Ei bine, până și cu fondul ăsta de ten a rezistat decent spre bine și a ținut sebumul sub control.

E o pudră ce oferă un rezultat foarte subtil după aplicare, genul acela de rezultat care te face să te întrebi dacă persoana din fața ta s-a machiat foarte natural sau așa s-a trezit. Trebuie aplicată cu moderație, pentru că are acoperire foarte bună și pentru că e o pudră translucidă. Eu am aplicat-o cu pensula de la Wet’n’Wild, P 70, o pensulă fantastică, foarte potrivită pentru produse de tip pulbere sau pentru compacte, deși în descriere ea e doar de blush.

Pe tenul fără machiaj am aplicat pudra de la Essence peste produsele obișnuite din rutina mea, în general ser hidratant și cremă de zi, iar rezultatul a fost unul foarte natural. Din nou, sebum free câteva ore bune.

Trebuie să vă mai spun că este vorba despre o ediție limitată, care e disponibilă deja din noiembrie anul trecut. Bănuiesc că se mai găsește o vreme, așa că, grăbiți-vă să o cumpărați. A văzut că e la reduceri mai peste tot și costă 19 lei, ceea ce mi se pare incredibil de puțin pentru un produs atât de bun.

Ca de obicei, dacă aveți întrebări, le aștept în comentarii. Să aveți un weekend perfect! Kisses!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.