Review Revlon Colorsilk

Review Revlon Colorsilk

Dacă sunteți în căutarea unei vopsele de păr bune, care să nu vă golească portofelul, Revlon Colorsilk e o opțiune bună, despre care vreau să vă povestesc un pic astăzi.

Menționez că nu am folosit-o pe părul meu, ci pe al mamei, aa că Revlon Colorsilk a avut de înfruntat destul de multe fire albe (nu că eu nu aș avea :P). Mama are un păr scurt, des, cu foarte multe fire albe, așadar e nevoie de o vopsea cu o putere foarte bună de acoperire. În același timp, însă, ultimul lucru pe care l-ar dori ar fi o vopsea cu amoniac, care să deterioreze firul de păr. Și nici mie, care o vopsesc cam o dată pe lună, nu mi-ar conveni, pentru că bănuiesc că știți cam cât de puternic e mirosul acela de amoniac. Și pentru că, hei, au sunat anii ’90 și își vor înapoi vopseaua de păr cu amoniac.

Așadar, Revlon Colorsilk întrunește, până acum, două condiții esențiale: acoperă perfect firele albe și nu conține amoniac. Un alt lucru care îmi place este cum arată nuanța după vopsire. Am folosit Revlon Colorsilk 54 Light Golden Brown, aplicată pe un păr cam cu două nuanțe mai închis și a ieșit întocmai cum mă așteptam. Oricum, e de notat faptul că vopseaua de păr Revlon Colorsilk e disponibilă în 41 de nuanțe, întocmai vopselei de păr de la salon.

revlon colorsilk

Aplicarea vopselei de păr Revlon Colorsilk

Se aplică foarte ușor, chiar cu tubul în care preparați vopseaua. De obicei, tind să vărs conținutul într-un vas ceramic, însă, de data aceasta, am zis să o testez cu tot cu ambalaj, și mi s-a părut mult mai simplu.

Se dozează exact cantitatea necesară, nu curge și se folosește și ultima picătură din recipient, nu rămâne acolo. Mi s-a părut că are o consistență o idee mai lichidă decât a altor vopsele, ceea ce nu mă deranjează, dimportivă, mi se pare că face aplicarea mai ușoară.

vopsea revlon colorsilk

Rezistența vopselei de păr Revlon Colorsilk

Au trecut cam trei săptămâni de când am vopsit-o pe mama și, cu excepția rădăcinilor crescute, cum e și firesc, pe lungimea firului de păr mi se pare că vopseaua s-a păstrat foarte bine. Multe vopsele de păr tind să-și piardă luciul, să piardă din profunzima culorii, însă mi se pare că Revlon Colorsilk s-a păstrat cum nu se putea mai bine.

În plus, o găsiți la un preț bun de tot: pe emag, o cutie costă începând de la 12 lei, în funcție de nuanță și de vânzător.

Deși mi-au cam apărut fire albe în ultimul an, încă nu sunt hotărâtă să mă vopsesc, mai trag un pic de timp și de culoarea naturală a părului meu. Însă, dacă ar fi să mă vopsesc acasă, Revlon Colorsilk ar fi clar prima opțiune.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.