Giorgal sau cum arată rochia de care m-am îndrăgostit

Acum vreo două săptămâni, aflam despre Giorgal, o marcă românească de îmbrăcăminte, care mizează pe frumusețea și pe eleganța naturală a româncelor. Mi-a plăcut atunci ce am descoperit despre acest brand, iar acum am descoperit colecția de primăvară-vară, în care rochiile sunt vedeta.

Așa că, dacă ești în căutare de o rochie de zi, de banchet – că tot se apropie, sau, pur și simplu, de o rochie în care să te simți specială, aruncă un ochi pe noua colecție Giorgal. O colecție frumoasă, foarte… naturală, firească, genul acela de colecție din care îți plac mult aproape toate piesele. Dintre multitudinea de rochii însă, că tot spuneam ca-s la putere, midi, lungi, scurte, cu imprimeau sau fără, eu mi-am găsit preferata. :)

Este vorba despre produsul must-have al verii, rochia tip cămașă, cu printuri ce îmbină albul și tonuri de albastru.

Rochie-Giorgal_1

Materiale din care sunt croite hainele din colecția primăvară-vară sunt vaporoase, ușoare, mai că îndeamnă la vacanță, dar sunt perfecte pentru ținute casual sau smart casual pentru o zi la birou.

Vă las cu mai multe imagini și dacă vă doriți un pic de shopping la începutul săptămânii, trebuie să știți că găsiți colecțiile Giorgal pot fi găsite în magazinul Giorgal din Pitești (Jupiter City Shopping Center) și online pe www.Noi9.ro, www.zega.ro și www.amafashion.ro.

Rochie-Giorgal_6

Rochie-Giorgal_5

 

 

Rochie-Giorgal_2
Rochie-Giorgal_3

O săptămână minunată, kisses! <3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.