Urgo Filmogel sau scutul meu invizibil :)

E o perioadă foarte aglomerată şi foarte stresantă pentru mine şi, din păcate mă număr printre aceia cărora oboseala are prostul obicei de a le zgudui imunitatea. Din fericire, am reuşit să nu răcesc, însă m-am pricopsit cu nişte “frumuseți” de coşuri, cu care nu am mai avut de-a face de ani buni, de când cu autovaccinul de la Cantacuzino.

Aşa că aveam nevoie de ceva rapid, care să-mi permită să şi aplic imediat o cremă de zi şi un pic de pudră. Şi am descoperit un produs pe care acum îl port mereu cu mine. E mic, compact, uşor de folosit, iar pe mine mă ajută să țin sub control micile, dar atât de nesuferitele coşuri. Este vorba despre URGO Spot. Imediat vă povestesc.

Ce e URGO SPOT?

E o treabă care-mi place foarte mult pentru că se aplică foarte uşor şi nu se vede. Să vă explic. Urgo Filmogel e un pansament lichid, care, odată aplicat, accelerează dispariția coşului, purifică, luptă împotriva riscului apariției semnelor şi, în plus, poți să aplici machiajul peste el fără nici o problemă şi fără să se observe nimic. E primul “scut” invizibil care accelerează dispariția coșurilor. E invizibil, adică transparent, ceea ce îl face prietenul meu, pentru că, mai ales acum, când sunt pe fugă şi nu vreau să stau ore în şir şi să aplic tot felul de măşti, produse, creme şi cremuțe, produsul ăsta mi se pare ideal.

urgo

Esențele tari se țin în recipiente mici

Recipientul e şi el foarte şmecher şi îl face extrem de uşor de purtat pretutindeni, indiferent cât de mică este poşeta: are forma unui stilou, ceea ce permite o aplicare foarte precisă şi exact în dozajul potrivit, având în vedere că se acționează prin rotire. Se aplică acolo unde observăm “inamicul” şi se lasă să acționeze, iar dacă e nevoie se poate îndepărta cu apă. Eu, una, îl las să acționeze şi îl îndepărtez seara, la demachiere. În compoziție are, printre altele,  glicerină şi acid salicilic.

Iar pentru momentele acelea în care simți că acel coş de pe nas nu ține cont de întâlnirea ta romantică sau de rochia ta de seară pe care ai cheltuit trei salarii ca să fii cea mai frumoasă de la petrecere, atunci trebuie să ştii că produsul se poate aplica şi peste pudră, chiar în momentul in care coşul e pe cale să apară şi să-ți strice momentul. :)

Totuşi, e recomandat să nu îl aplici de mai mult de şase ori pe zi, să ai grijă dacă eşti alergică la vreunul dintre ingrediente şi se poate folosi până la 14 zile.

Personal, cum vara are deja porniri caniculare, iar praful, transpirația, stresul ne pot “popula” tenul cu musafiri din ăştia deloc plăcuți, produsul mi se pare extrem de util. Dacă îl încercați, dați-mi de veste despre cum vi s-a părut.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.