Review TIGI Ego Boost Split End Mender & Leave-in Conditioner

“Protejează părul uscat şi deteriorat de factorii exteriori agresivi, reparînd vârfurile despicate. Se foloseşte ca tratament leave-in pe părul umed sau uscat. Condiționează şi hidratează părul uscat, sporeşte strălucirea, fortifică, oferă elasticitate şi netezeşte, egalizează valoarea pH-ului. Conține mătase hidrolizată pentru a preveni despicarea vârfurilor.” Aceasta e o bucată din descrierea oficială a produsul despre care scriu astăzi .

Din punctul meu de vedere, TIGI Ego Boost Split End Mender & Leave-in Conditioner e un produs corect, care face ceea ce spune. Nu mă aşteptam nici la mai mult, nici la mai puțin. Eu am plătit pe el în jur de 40 lei, l-am luat de pe Aoro, într-o comandă mai măricică.

L-am văzut în alte magazine online, al un preț aproape dublu şi vă spun sincer că mai mult decât am dat pe el, n-aş da. Da, e un produs bun, care-mi netezeşte vârfurile şi le dă un aspect îngrijit. Îl folosesc cam de o lună şi îl aplic la două-trei zile, precum şi pe părul umed, după spălare, aproape de fiecare dată.

Are o textură uşor fondantă (parcă de fondant lichid), non-grasă, nu lasă filtru pe mâini şi miroase foarte bine. Dacă efectele imediate ale folosirii acestui produs sunt evidente – părul arată mult mai bine, vârfurile capătă un aspect mai sănătos şi mai îngrijit, nu mă pot pronunța în legătură cu efectele pe termen mai lung de o lună ale acestui produs.

În această perioadă, am ales să nu mai folsesc un alt produs pentru îngrijirea vârfurilor, în afară de acesta (deci am renunțat, pentru o perioadă, şi la serul minune despre care povesteam aici). Folosesc, deci, şampon, masca de păr obişnuită şi acest produs TIGI. Şi, până acum, totul e foarte bine.

Ce vă mai pot spune e că nu e “mender“, cum se laudă, adică nu “repară” vârfurile despicate. Da, le hrăneşte şi închide vizual şi pe moment, astfel încât acestea arată mult mai bine, dar nu le repară. Chiar şi cu serul meu minune, pe care îl folosesc de aproape doi  ani, tot am trecut pe la coafor, ca să tai vârfurile. E drept, nu o dată la trei luni, ci o dată la un an şi ceva, dar am trecut.

De asemenea, nu recomand folosirea acestui produs pe post de balsam. Da, e drept că în denumirea sa apare şi termenul “leave-in conditioner”, însă eu îl văd, mai degrabă, ca o completare la masca/balsamul obişnuit şi nu ca pe un blasam de sine stătător.

Cel mai probabil, aş recumpăra acest produs, pentru că îmi place senzația imediată, de păr îngrijit, curat, cu un oarecare luciu. Cum spuneam însă, l-aş recumpăra la prețul la care l-am achiziționat prima dată, şi nu cred că aş plăti mai mult. Nu mai menționez că am cumpărat produsul din banii mei, că doar v-am spus că, dacă va fi vreodată atfel, vă voi spune din start asta.

Kisses, hugs & good hair days!

 

6 comentarii

  1. Tr sa il cumpar si eu

  2. Eu l-as fi cumparat numai pentru ambalajul adorabil:))

    • Pai sa stii ca, in timp ce raspundeam unui alt comment, exact la asta ma gandeam. Bine,e u am ales din multe pagini de produse TIGI, si nu prea vedeam eu ambalajele. Cred ca numele m-am determinat… Ego boost si restul. Deci, da. Niste banuti in contul departatamentului de marketing :D

  3. Hm,cred ca-mi trebuie si mie!!! :)
    Te pup

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.