Scurt review: Clarins Super Restorative Night Serum

Clarins Super Restorative Night Serum e un ser despre care am tot vrut să scriu. L-am încercat acum ceva vreme, imediat după ce a intrat în posesia mea şi am tot sperat că o să se întâmple ceva. Ba mai mult, după ce am citit review-urile pe net, ca vrabia deşteaptă, m-am aşteptat la un minimum de ceva efect pozitiv, acolo…

“Un tratament revoluționar care umple, rirdică şi înnoieşte tenul matur. Ajută tenul în producția naturală de colagen. Minimizează instant liniile fine, rafinează vizibil trăsăturile faciale, lasă tenul catifelat şi radiant. este potrivit pentru tenul matur.” Aceasta e o mică parte din descrierea oficială a producătorului.

Acum, dacă e potrivit pentru tenul matur, nu ştiu dacă îl face nepotrivit pentru tenul mai tânăr. Teoretic, n-ar cam trebui. În afară de zona sensibilă şi delicată a ochilor, unde am nişte riduri de expresie de când mâă ştiu, şi de o idee vagă de riduleț pe frunte (complet invizibil, în opinia tuturor celor din jurul meu), tenul meu n-are alte urme de maturitate. Cu toate astea, am folosit produsul Clarins pentru mai bine de o lună de zile şi vă spun sincer că, dacă nu l-as fi primit cadou, la cei 455 lei cu care l-am găsit de vânzare pe strawberry.net, ar fi trebui să-mi livreze şi nişte funie, săpun ş-un scăunel, că tare rău mi-ar fi părut.

Why you make me bubu, produs rău şi scump?

În afară de faptul că nu a făcut nimic, m-am mai trezit şi cu câteva pustule, în perioada aceea. Acum, nu ştiu dacă respectivele au fost cauzate de echilibru meu hormonal sau de alte cauze, cert e că mi-au aparut fix în perioada în care a folosit serumul.Care serum nu mi-a plăcut deloc. În afară de miros, care nu prea avea, totuşi, ce căuta acolo, nu m-a încântat prin nimic. Nu m-a hidratat, nu mi-a estompat, nici măcar pe moment (că asta mi -a părut culmea) ridurile de expresie, nu nimic. Inițial, am zis că are nevoie de o perioadă mai lungă, dar nici după o lună n-am văzut alte efecte, cu excepția celor câteva coşuri de care vă spuneam.

Nu vreau să bat prea mult câmpii despre Clarins Super Restorative Night Serum, nu mi-a luminat, estompat, hidratat, catifelat, rafiant, monimizat sau ajutat nimic şi m-am gândi să vă spun. Ca de obicei, am citit şi alte păreri prin blogofera internațională şi, bineînțeles, acestea sunt diferite, cum altfel. Am vrut să listez experiența mea cu acest produs având în vedere şi prețul ridicat pe care îl are. Eu sunt convinsă că există opțiuni mai bune şi mai potrivite decât Clarins Super Restorative Night Serum.


Mi-a plăcut:

  • Mirosul
  • Faptul că l-am primit

Nu mi-a plăcut:

  • Restul…
  • Că nu hidratează, ba chiar am simțit că-mi lasă acel efect de mască, de ten uscat
  • Nu am văzut nici o îmbunătățire a teului, nici la nivelul texuturii, nici al calității pielii
  • ridulețele mele de expresie nu au suferit nici cea mai mică modificare (ca argument, aici până şi cu creme de duzină am avut rezltate mai bune)
  • Costă cât două palete Naked, sau cât un parfum scump ş-o cremă de ochi, scumpe amândouă. Mi se pare scunp rău.

Kisses, hugs & better creams!

 

5 comentarii

  1. Hello, asta mi se pare cel mai oribil la un produs de skincare, sa dai o groaza de bani pe el si sa iti faca rau, nu bine. Bine ca n-ai dat bani pe el macar! In alta ordine de idei, te invit la giveaway: http://aliceinthegreencity.blogspot.com/2012/02/my-very-first-giveaway-essence-si.html

    • OMG, nici macar nu ma uitasem acolo… Nu pot sa cred cate porcarii contine. Citeam azi, nu mai stiu unde, ca o femeie isi introduce anual in corp 2,5 kilograme de substante, prin produsele cosmetice si de ingrijire folosite…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.