5 recomandări pentru el. Și o piesă care mă termină.

Primesc destul de frecvent noutăți nu doar din segmentul de beauty și fashion destinat femeilor, ci și din cel pentru bărbați. Și recunosc că le și urmăresc, pentru că mi se pare că și acolo efervescența e mare, apar tot felul de produse de îngrijire pentru bărbați, brandurile lansează destul de des game noi, iar la capitolul modă, mi se pare că e agitație mare.

Așa că, pentru că tot mă intersectez cu noutăți, dar și cu gânduri mai vechi, here you go: câteva recomandări… bărbătești.

jeans diesel men

 

În magazinele Diesel din Băneasa Shopping City și din Marriott se găsesc deja piese din noua colecție, iar denimul bărbătesc intră în zona mai formală cu modelul slim fit Taylhor, ceva mai scurt, la dungă și cu vipușcă, pentru un look dressy, elegant. La polul opus, Stickker, modelul super skinny soft denim five pocket pentru bărbați, e tot ce-i mai hot and sexy într-un look bărbătesc, din zona rock’ n’ roll.

sp invisible control men

System Professional Invisible Control e un fixativ pentru ei, care oferă o fixare invizibilă și o finisare naturală mată, pentru un hairstyling rapid și fără efort. Se pulverizează uniform și în reprize scurte pe părul uscat, de la o distanță de aproximativ 25cm. Preț recomandat: 79 lei

 

hermes terre d'hermes

Terre d’Hermes e un parfum bărbătesc cu note ușor picante de cedru și vetiver, combinate cu esențe de grapefruit. Notele de vârf sunt grapefruit, piper, notele de mijloc – vetiver, iar cea de bază este cedrul. Nu e nou, însă pe mine mă intrigă, de fiecare dată când îl miros. Preț EDT 100 ml: 289,9 lei, aici.

burberry wallet

I’m in love with Burberry, în special de accesoriile lor, iar cele bărbătești mi se par piese care nu mor niciodată. Recunosc că eu mi-aș cumpăra portofelul :)

moleskin planner

 

Pe principiul “Cine n-are un Moleskin, să-și cumpere”, asta e una dintre preferatele mele. O găsiți aici.

Și una din top cinci, care mă bântuie. Când plouă, e crimă. Când nu plouă, încerc să respir. Dar e pentru momente intense. Am evitat-o doi ani. De doi ani, nu mai știu cum sună. Mi-o aminteam doar. Acum, am îndrăznit să apăs play. Puaaahhh.

Și gata, că miaună motanul. :)

Fiți iubiți!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.