Trei produse Repechage pe care vreau să le încerc

Îmi doresc, de multă vreme, să încerc câteva dintre produsele Repechage. Am avut ocazia, vara trecută, să aflu mai multe informatii despre acest brand, despre cum își formulează produsele și pot să vă spun că m-au convins.

Primul produs pe care mi-aș dori să îl încerc este Repechage Balance Shine Control Serum, un serum pentru tenul mixt. Echilibrează zona T, are o textură foarte ușoară care nu încarcă porii. Conține un amestec de extracte din plante cu rol în combaterea excesului de sebum, fără a usca excesiv. După folosire, pielea capătă un aspect proaspăt, curat și mat.

Repechage Balance Shine Control Serum

Alga Laminaria Saccharina este ingredientul cheie care controlează excesul de sebum. Acțiunea sa este completată de cea a extractelor de frunze de camelie, hamamelis, laminaria digitata, duda, lemn dulce, lemongrass și castravete. Prețul recomandat este de 140 lei.

Picture 16703

Repechage Opti-Firm Eye Contour

Cel de-al doilea produs este tratamentul cu alge pentru conturul ochilor Repechage Opti-Firm Eye Contour. Crema are o formulă exclusivă, îmbogățită cu proteine marine. Aceasta mărește fermitatea pielii și diminuează liniile fine și ridurile. Oferă hidratare și catifelare. Complexul unic de dipeptide, tetrapeptide și enzime stimuleaza producerea de crisină, care reduce pungile de sub ochi şi cearcănele.

Prețul recomandat este de 215 lei.

Opti-Firm-Eye-Contour-215-lei

Repechage T-Zone Honey Scrub

Ultimul, dar nu cel din urmă produs Repechage pe care mi-aș dori să îl încerc, este crema exfoliantă cu miere si migdale, T-Zone Honey Scrub, un produs care poate fi utilizat zilnic, după demachierea completă a tenului. Purifică și curăță în profunzime pielea. Este excelentă pentru tenurile mixte, dar le priește și tenurilor sensibile. Printre ingrediente se numără: ceai verde, alb şi galben, miere, ovăz, migdale şi sunătoare. Arome prietenoase, benefice pentru ten şi pentru luminozitatea acestuia.

Preț recomandat: 120 lei.

Picture 5890

Așa arată top trei curiozități Repechage. Brandul are multe produse care mă tentează, însă acestea sunt cele din vârful listei mele. Oricum, văd că, în ultima vreme, tind să dau o mult mai mare importanță produselor de îngrijire față de cele de beauty.

Și da, am trecut de ziua grea, vă mulțumesc enorm celor ce mi-ați fost alături!

6 comentarii

  1. produse minunate ,un pic cam scumpe pentru bugetul meu ,ma bucur ca ai de ziua grea pe care ai avut-o ,te pup <3

  2. Serul anti -shine mi-ar placea si mie, mai ales vara :-D Suna bine rpodusele astea , dar parca mi-e peste mana sa dau atatia bani fara sa le testez inainte. Oare au si mostre prin farmacii?

  3. Buna,

    stii cumva de unde se pot cumpara aceste produse?

    merci

  4. Bună!
    Sunt cosmeticiana/esteticiana la un salon pe blv Carol I.cati’studio și lucrez cu repechage de când au apărut în România. Sunt produse foarte bune cu efect imediat și indelungat și tratează toate afecțiunile pielii. Monstre nu se pot da decat de de persoane specializate și cu o diagnoza făcută în prealabila.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.