Reduceri

Astăzi, mai pe seară, am intrat să-mi clătesc ochii la Mini Prix. Aşteptam pe cineva şi mi-am zis că oricum n-am ce cheltui, nici măcar la Mini Prix, deci nu-i un pericol mare să intru.

Am văzut o mulțime de chestii faine, multe cârpe de designer, încălțăminte bună, bună (pentru care mi-a părut cu adevărat rău că n-am bani).

La intrare, un domn mi-a dat un flyer, vi-l postez mai jos, care anunța o promoție. Cum n-am mai intrat într-un Mini Prix de prea mult timp, prietenele mele mi-au spus că promoția e mai veche.

Nu m-am uitat prin magazin după etichete însă am zărit, la un moment dat, o pereche de sandale frumoase foc, albe, din piele, cu talpă ortopedică. M-am uitat după preț şi am constatat că aveau eticheta galbenă, ceea ce înseamnă că erau doar 19,90 lei.

Scuzați calitatea slabă a fotografiilor, sunt făcute cu telefonul.

Altfel, am descoperit cu amar o rochie pe care eu mi-am luat-o de le Lashez cu 69 lei, la reduceri, că la Mini Prix, fără eticheta Lashez, costa 45 lei… Nu-i mult, dar e frustrant.

Habar n-am dacă până la salariu mai rămâne ceva din ce-am văzut azi, mai ales că văd că reducerile durează până în 12 septembrie, însă o raită tot o să dau atunci. Nu de alta, dar mi-a rămas mintea la nişte pantofi :)

Kisses and hugs!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.