Să ne revenim

De mâine, încerc să revin la un program normal de postări. Am scris, săptămâna aceasta, e drept, dar tot drept e că am fost uşor absentă.

Oricât de greu mi-ar fi, blogul ăsta mi-a adus satisfacții şi prietene. Da, oameni dragi, care mă sună să mă întrebe ce fac, cum mă mai simt, dacă mi-a trecut buba sau dacă mi-am revenit după ştiu eu ce grozăvie.

După sesiunea aproape neîntrerupta de outfituri, cred că, în următoarea perioadă, mă voi ocupa de produse, pentru că s-au adunat multicele şi, zic eu, unele merită toți banii.

Aşadar, mulțumesc enorm! Trebuie să fiu bine. Şi voi fi bine.

Viața e frumoasă. Trebuie să fie frumoasă. Şi poate, într-o bună zi, îmi veți da voie să apar aici, pe acest blog, şi aşa cum sunt eu pe interior. Îmi sunteți prietene şi mi-ar plăcea, măcar o dată, să scriu şi altceva.

Kisses and hugs!

9 comentarii

 1. Hey, te simt cam melancolica. Esti ok?
  Iar legat de scrisul despre “altceva”, da-i bataie! Nu uita ca e casa ta, coltul tau, locul in care te poti manifesta cum vrei. De ce trebuie sa ceri “permisiunea”, chiar si indirect, pentru ceva ce tie ti-ar face placere? :P

 2. Si ce astepti? Poti scrie ce vrei tu, parerea mea! Sa inteleg ca esti un pic mai bine si cu moralul mai ridicat? Ca prima saptamana nu a fost chiar asa de rea? :D
  M-am tot gandit weekendul asta daca sa iti trimit mail despre ce am vorbit noi … inca nu m-am decis, desi nu e nimic de pierdut pana la urma, nu-i asa?
  Te pupacesc, sa ai o saptamana minunata!

  • Aaa, nu, prima săptămână chiar a fost foarte bine, îmi place. Cât despre moral, nu ştiu ce să zic. Ştii, cred că mă doare cel mai tare nu că oamenii fac rele, ci că nu le recunosc. Ştiu asta epntru că şi eu am fost în postura de a face rău, dar am spus, chiar dacă nu m-am simțit confortabil. Şi, dacă nu mi se spune, rămân agățatăîn perioade ale vieții din care, poate, n-ar mai trebui să fac parte.
   Şi eu te pup! O săptămână perfectă, draga mea!

 3. Eu de abia astept sa citesc noi postari! Si eu trec printr-o perioada mai aglomerata, dar blogul nu vreau sa-l mai neglijez sub nicio forma. Te pup si o saptamana minunata!

 4. Poti scrie despre ce vrei tu, e coltul tau, lumea ta. O saptamana superba sa ai!

 5. “Şi poate, într-o bună zi, îmi veți da voie să apar aici, pe acest blog, şi aşa cum sunt eu pe interior”- Ce frumos ai spus-o !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.