Reducerile L’Occitane, numai bune de cheltuit tot :)

Reducerile L’Occitane reprezintă acel moment în care aș pleca cu un camion acasă :) E una dintre mărcile la care descopăr mereu câte un produs pe placul meu. De exemplu, laptele de corp cu unt de shea e unul dintre preferatele mele și îmi place să-l recumpăr. Ei bine, tocmai de aceea, voiam să vă anunț că produsele L’Occitane sunt, în perioada aceasta, la reduceri.

reduceri-occitane

Reducerile L’occitane sunt valabile până în 31 ianuarie și trebuie să aveți card Sensiblu. Pe mine mă tentează rău laptele de corp cu vanilie și narcisă, care e 14,50 lei, luciul de păr cu efect reparator (48.50 lei) și uleiul pentru unghii și cuticule cu extract de shea (32,50 lei).

Mai multe produse la reducere puteți vedea aici. Ce vă tentează?

O vineri noapte liniștită, eu sunt cu un pahar cu vin sec în față, pe jumătate adormită și cu un weekend foarte plin de treburi destul de grele în față. Aș că urați-mi spor, căci am mare nevoie :)

Să fiți fericiți, mulțumesc pentru că mă citiți!

1 comentariu

  1. Laptele de corp cu vanilie si narcisa chiar are aroma de narcisa, Antonia? Maine sunt gramada pe ei, ma incanta si spumele de baie…eu si fetita mea consumam o gramada, ne plac baile lungi si aromate, cu multa spuma! Luciul de par cum e? N-am auzit niciodata de acesta, in general luciurile de par mi se pare ca ingrasa parul! Acum am scapat de problema aceasta, a ingrasarii parului si cum am renuntat si la vopseaua de par, mi-ar placea ceva luciu ca in prima si-a doua zi de la spalare! Sau il spal din nou! :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.