Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

S-a scurs deja mai bine de o săptămână din 2015 și, sinceră să fiu, habar n-am când și cum a trecut. Cert e că am făcut o mulțime de lucruri și că s-a făcut weekend. Eu nu-mi voi putea permite să mă distrez prea mult, dar sper ca voi să aveți două zile de voie, pline cu ce vreți voi. Se și întâmplă lucruri, dar am și eu câteva idei, venite tocmai din faptul că nu prea pot face mare lucru și atunci stau și visez la câte aș face :))

1. Dacă-ți plac filmele, poți vedea nouă dintre cele propuse, anul acesta, la Oscaruri, în cadrul proiecției care are loc în perioada 9-15 ianuarie, în București, la Cinema Studio. Aici puteți vedea programul, dar și alte detalii.

9FILME_03

2. Dacă vibrezi la emoțiile braziliene, Tempo do Amor s-ar putea să fie un spectacol pentru sufletul tău. Intrarea costă 10 lei, iar detalii puteți afla aici.

brazil

3. Cartea bună de săptămâna acesta se numește Mătușa Julia și condeierul și sigur găsiți puțin timp pentru o baie cu spumă și câteva pagini de literatură savuroasă. Și, apropo, știați că Mario Vargas Llosa a fost căsătorit cu mătușa sa? :)

tia-julia-yel-escribidor

4. Dacă leneviți în casă, zic să o faceți cu stil :) Și ce poate să coloreze mai frumos monitoarele, dacă nu colecția Givenchy pre-fall 2015, în care albul și negrul predomină și în care e, totuși, atâta bucurie. Iubesc colecția asta, rar mi se întâmplă să cad așa în extaz. Așadar, pe lista de lectură, după literatură, Vogue.

givenchy-fall-2015

5. Iar dacă ai poftă de niscaiva concerte live, două trupe cunoscute, Byron și Partizan, concertează, în această sâmbătă, la Clubul Țăranului Român, respectiv la Club La Scena. Detalii, aici și aici.

partizan-05

Câteva propuneri, care sper să vă facă plăcere și să vă aducă inspirație și să vă facă weekendul mai frumos.

Vă îmrățișez, dragilor. Mulțumesc pentru că mă citiți!

Sursa foto: 1, 2, 3, 4, 5 și cover

1 comentariu

  1. ideile sunt minunate ,dar stau foarte departe de Bucuresti ,chiar mi-ar placea sa vad un film bun la Cinematograf ,nu am mai fost la un cinema cred ca de prin anul 1986 pe cand eram la liceu ,atunci am vazut parca ce imi aduc eu aminte Liceenii ,orasul in care locuiesc este foarte mic si nu ai unde sa mergi sa vezi ceva frumos ,nu se organizeaza nimic , orasul este pustiu si uitat de toata lumea ,tineretul pleaca ori in strainatate ,ori isi fac un rost in orasele mari din tara

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.