Femeia perfectă… Oare?

Astăzi, nu am stat aproape deloc online; din păcate, nu am avut timp nici să respir, așa că asta mai scuză puțin din absență. Dar în cele câteva minute în care am scanat ce mai e nou, am dat peste un clip, pe cât de scurt și, aparent, “naiv” realizat, pe atât de șocant, din punctul meu de vedere.

Da, știu că suntem în 2015, că operațiile estetice sunt mai comune decât spălatul pe dinți, dar clipul cu pricina chiar m-a răscolit. De ce? Păi, vă las pe voi să vedeți de ce.

Prea mult, prea departe de ce e dat, adeseori, inutil, doar de dragul de a fi în șablon. Știu că e a doua oară, în ultima săptămână, în care ating, ușor și superficial, e drept, acest subiect, dar clipul merita să rămână aici, pe blog.

Altfel, mă întorc la treabă și vreau să vă mulțumesc pentru că mă citiți.

Am o săptămână grea în față, sper să o scot la capăt cu bine și, dacă aveți gânduri bune în plus, nu mi-ar strica unul, să știți :)

Vă pup și o săptămână ca un weekend să aveți!

Nobody’s perfect, except for the photos from © Shutterstock

5 comentarii

  1. Foarte crude imaginile din acest clip! Exagerate din nefericire, nu sunt! Pe masura ce trec anii, imi tot dau seama de un adevar spus si de Steinbeck in “La rasarit de Eden” si anume ca tot ce face omul e pentru a fi iubit, pentru a obtine dragostea semenilor. Din cauza lipsei de dragoste in mica copilarie, a lipsei ei si a intelegerii in adolescenta sau in etape cruciale, unii oameni aleg sa recurga la tot felul de schimbari, care de care mai aberante in speranta de-a fi cumva pe placul altora, de-a fi IUBITI. Dar nu acesta e raspunsul, nu schimbarea la fata sau la corp e solutia. Din pacate nu toti ne gasim echilibrul fara a recurge si la asa ceva. Iar finalul nu e nciodata placut, cum se vede si in clip. Sa ai o saptamana usoara, Antonia! Cred ca de ganduri bune ai podul plin, cum se spune prin unele locuri, asa ca eu iti doresc putere de munca, actiunea de va face sa mai uiti de ganduri mai putin bune!

  2. Mie imi place ca femeia zilelor noastre (lasand la o parte videoclipul care , chiar e socant ) tinde spre perfectiune . Si nu ma refer doar la corecturile estetice chirurgicale ci la ritualul de frumusete zilnica , la emanciparea ei prin diferite activitati…pentru ca e o femeie activa , face sport..orice sport..ptr ca alearga toata ziulica si-si rezolva problemele, ca are job , ca …cate si mai cate …e un subiect amplu…pana la urma ..perfectiunea nu tine doar de fizic… Eu as vrea sa-i luam si pe barbati la puricat..ce tot atatea filmulete cu femei..etc..ce tot ne scotocesc noua prin dulapuri..sa-i vedem pe ei !!! :-D Te pup , o saptamana perfecta ,draga mea ! ;)

  3. groaznic clipul ,socant ,m-a lasat fara cuvinte si totusi este adevarat din pacate

  4. O sa treci cu bine de această săptămână, ai sa vezi. Doar ești wonder woman :D te puuup

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.