Wella Professionals a lansat INVIGO

Wella Professionals a lansat INVIGO

Wella Professionals a lansat INVIGO, o nouă linie de produse profesionale pentru îngrijirea rapidă a părului. Mai exact,  acesta e o linie ultra-performantă de îngrijire, creată pentru tratarea express a părului. Cu INVIGO Blends, un trio de tehnologii avansate, super ingrediente și vitamine, noile produse de îngrijire revigorează rapid firul de păr. 

Linia completă INVIGO este compusă din următoarele game: Blonde Recharge, Color Brilliance, Nutri-Enrich, Volume Boost și Aqua Out. Toate acestea au fost create pentru a conclucra cu trei tratamente Invigo, exclusiv în salon: Brilliance Booster, Nutri Booster și Volume Booster. 

Eu voi testa, în perioada următoare, două dintre produsele noii game, șamponul Senso Calm și balsamul Nutri Enrich, și sunt foarte curioasă, mai ales că sunt după o perioadă în care părul mi-a căzut destul de mult.

Deși cauzele acestei căderi au fost interne, de natură hormonală, am avut nevoie de produse care să ajute firul de păr și scalpul și din exterior, dincolo de suplimente și de alte pilule pe care le-am luat.

Așadar, dincolo de faptul că nu a fost o perioadă tocmai roz din acest punct de vedere, a fost, totuși, o perioadă în care am descoperit multe produse bune și foarte bune pentru îngrijirea părului. Despre asta, într-un alt text aici, pe blog. Până atunci, voiam doar să vă dau de veste despre această nouă gamă Invigo, de la Wella Professionals și promit să revin cu detalii, după ce o voi folosi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.