De notat pentru weekend

Plaza România nu putea să lase necelebrată luna femeii, astfel că, în 28 și în 29 martie, ne dedică două zile de răsfăț complet. Astfel, dacă nu ai planuri în weekend, acum ai, iar dacă aveai, acum îți faci altele :)

Glumesc, desigur, dar eu chiar îmi doresc să ajung ori sâmbătă, ori duminică, între 15:00 și 18:00, la Plaza, pentru a afla cele mai noi secrete ale frumuseții, în timp ce mă bucur de un tratament special din partea celor mai renumiți stiliști din România.

La “Beauty Tunnel – Reinventează-ți stilul la Plaza România!, cei mai cunoscuți profesioniști în arta frumuseții le ajută pe cele interesate să-și reinventeze stilul, să-și evidențieze atuurile și să fie în ton cu cele mai noi tendințe ale anului 2015.

În cele două, între orele 15:00 – 19:00, hair stylistul Sorin Papacioc și make-up artist-ul Corina Brăilescu oferă sfaturi de look, îți vor spune care sunt tendințele în hair și make-up din noul sezon, iar pentru ca răsfățul să fie complet, îți vor asigura un coafat si un machiaj profesionist.

Pentru tips and tricks despre cum să fii frumoasă în orice situație (la birou, la întâlnirea cu iubitul sau pur și simplu când ieși la o plimbare în parc cu prietenele), Denisa Luntraru, fashion blogger, și beauty editor-ul Alina Gavrilă de la Ele.ro vin să se întâlnească cu tine.

afis-beauty-tunnel

Însă a fi mereu frumoasă înseamnă, în primul rând, să ai un corp sănătos și un tonus bun. De aceea, Plaza România are un invitat special – Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriționist, îți dezvăluie cele mai rapide tehnici pentru un corp de invidiat. Cori Grămescu ți-a rezevat un loc în public, sâmbătă și duminică, de la ora 18:00.

Plaza România ți-a mai pregătit o surpriză: între orele 15:00 și 18:00, lectorii Fundației Calea Victoriei vor susține patru conferințe în jurul unor teme fundamentale din viața unei femei.

Pe 28 martie, vei afla cum îți alegi parfumul și ținuta perfectă – “ABC vestimentar feminin“, iar pe 29 martie, lectorii Fundației Calea Victoriei te vor îndruma, cu demonstrații practice, în lumea tendințelor – fashion primavară-vară 2015 – și a trucurilor pentru un machiaj impecabil, atât de zi, cât și de seară.

Acum, vă rog să mă scuzați, eu o să cad lată de oboseală :))

Să aveți cea mai frumoasă zi de vineri!

On Shutterstock it’s already spring :D

indiciu-alexandra

5 comentarii

  1. Suna foarte bine, nu stiam de eveniment. sa stii ca ma gandesc serios sa dau o raita.

  2. Vreau si eu makeup :D

  3. Ah, eu sunt cu amenajatul locuintei, nu cred ca o sa am timp, dar mi-ar fi placut sa trec pe acolo. Daca te duci, distractie placuta, se anunta un eveniment simpatic.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.