OOTD: Gotta love Einer bags

Am spus-o de multe ori, sunt sigură că m-ați mai auzit: iubesc gențile și aș putea renunța la multe din garderobă, dar la ele nu prea pot. Pentru mine, fiecare dintre ele are un scop precis, o întrebuințare clară – fie că vorbim despre geanta încăpătoare, de toată ziua, despre rucsacul din piele sau despre plicul cu paiete. Chiar dacă port unele genți o dată pe an, fiecare dintre ele e la fel de importantă pentru mine :)

După gențile Einer m-am topit de când le-am văzut. Sunt făcute în România, și nu oricum, ci handmade, iar acest lucru le dă un farmec aparte, le face speciale. Mi-am dorit mult, mult una, mai ales că am nevoie de o geantă durabilă, cu care să pot căra și cărți, caiete, hârtii, dar cu care să pot merge și la evenimentele din timpul zilei. Am ales un model pe care vi-l voi prezenta într-o postare viitoare, dar astăzi vreau să vă arăt modelul cu care a concurat cea aleasă de mine :)

Dacă vreți să vedeți mai multe modele sau să aflați și alte detalii, aici găsiți tot ce vă trebuie. Sunt cruioasă: ghiciți ce model am ales, până la urmă?

einer-bags-corporate-17

einer-bags-corporate-16

einer-bags-corporate-15

einer-bags-corporate-12

einer-bags-corporate-10

einer-bags-corporate-9

einer-bags-corporate-8

einer-bags-corporate-7

einer-bags-corporate-6

einer-bags-corporate-5

einer-bags-corporate-3

Port cămașă Calvin Klein, fustă H&M, cizme Wrangler, geantă Einer bags.

Kisses and hugs, dragilor!

5 comentarii

  1. toate sunt frumoase ! si cu asta iti sta nemaipomenit ! :-D insa…eu cred ca asta e castigatoarea : http://einer-bags.com/shop/genti/geanta_einer_3/ :-D

  2. Cat de cool e geanta! Nu stiam de ei, thanks for letting us know!

    • Mulțumesc mult, și mie îmi place mult. Și mai au o calitate gentile lor: sunt foarte practice și sunt genul ăla de articol care devine mai bun și mai frumos, cu trecerea anilor. Love those bags, mi le-aș lua pe toate <3

  3. Cât de faină e geanta! Si e genul ala care merge la o multime de tinute. Sunt un pic cam piperate, din ce am vazut pe site, dar cred ca merita, mai ales ca e handmade. Sa o porti cu placere!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.