Pentru cel mai frumos om din viața mea

Nu am cuvinte să îi spun cât de mult înseamnă pentru mine. Întâmplarea frumoasă a făcut ca, în prag de ziua ei, să fiu întrebată ce înseamnă pentru mine. Eram praf de emoții, praf, mai aveam un milion de lucruri de spus, m-a bușit plânsul during the process, ce să mai… Tot ce vreau să-i spun astăzi, de ziua ei,  e că nu o să îi pot niciodată mulțumi cu adevărat pentru tot și că o iubesc enorm.

La mulți ani, mama mea!

Vreau să mulțumesc din suflet L’Oreal Paris pentru ocazie, pentru modul frumos în care au ales să marcheze 30 de ani de Color Riche. Un ruj pe care astăzi l-am purtat și eu și mama, care ne-a înveselit ziua petrecută în familie, lângă oameni atât de dragi.

Pentru că mama e părtașă la toate experiențele mele de viață, dar și la toate momentele din viața de blogger, pentru că ascultă toate poveștile mele despre noutăți; blogul ăsta merge înainte, în multe zile, și datorită ei, energiei ei, pasiunii pentru frumos și pentru scris, pe care mi le-a insuflat. Îi mulțumesc nespus și sper să nu o dezamăgesc niciodată.

Promit să revin curând și cu yummy info despre Color Riche, am două favorite incredibil de frumoase și de potrivite pentru primăvară, așa că stay tuned.

Vă pup și vă doresc o săptămână perfectă!

4 comentarii

  1. ai lacrimi in ochi cand vorbesti! :)
    cat de frumos!
    eu n-a putut face video, imi siroiau lacrimile ca abia vedeam ce scriu…
    minunat momentul gandit de L’Oreal!

  2. Sa-ti trăiască! Va iubesc pe amândouă! Cu mult drag va îmbrățișez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.