Faceți cunoștință cu un nou brand de cosmetice: Biotissima, de la Life Care

Arată bine, au texturi care mi-au plăcut, nuanțe foarte frumoase. E prima impresie despre gama Biotissima make-up de la Life Care, pe care am avut ocazia să o încerc astăzi, pe repede înainte (căci am fost nevoită să plec rapid de la eveniment), dar care mi-a plăcut mult. În plus, hostessele erau machiate exlcusiv cu produse Biotissima – de la fond de ten, corector, pudră, blush, până la fard de pleoape, tuș, mascara și ruj.

Însă poate cel mai puternic argument pentru a încerca noua gamă îl reprezintă certificările BIO care aduc un plus de sănătate pentru ten. Ingredientele bio care stau la baza acestor produse sunt obținute din culturi organice, prin procedee precum uscarea plantelor, filtrare și purificare, extracție prin distilare sau presiune la rece, care păstrează proprietățile și principiile active. Astfel, pielea are parte de cel mai bun tratament și rămâne sănătoasă.

Biotissima make-up, de la Life Care

Biotissima make-up conține o colecție completă de produse pentru machiaj, care cuprinde fond de ten, corector pentru micile imperfecțiuni, pudră compactă pentru ten, farduri de obraz, farduri de pleoape, tuș pentru ochi, mascara, ruj și luciu de buze, într-o varietate de culori.

biotissima-restul

Disponibil în 3 nuanțe (light, medium, dark), fondul de ten are o textură cremoasă și hrănitoare și conferă tenului un aspect proaspăt și radiant. Alături de acesta, există și un corector, disponibil în două nuanțe. Din ce am încercat, acoperă destul de bine și mi-a cam rămas gândul la el.

biotissima-pudra

Pudra compactă are un finish mătăsos, mi-au plăcut nuanțele și o iau în calcul pentru viitoarele achiziții.

biotissima-blush

Fardurile de obraz Biotissima make-up, în variantele roz, piersică sau bronz, dau fiecărui machiaj strălucirea și eleganța mult dorite.

biotissima-fard-pleoape-2

biotissima-fard-pleoape

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului, iar machiajul potrivit poate pune în valoare luminozitatea privirii. Pentru că fiecare culoare a irisului are nuanțele sale preferate de fard, fiecare fard de pleoape Biotissima propune o combinație de patru nuanțe pentru diferite stiluri de machiaj. Culori vii sau pastelate, texturi mate sau strălucitoare, paleta este foarte diversificată.

Tușul de ochi, în varianta negru sau maro, este ideal pentru trasarea unui contur ferm, care intensifică privirea. În plus, Mascara Biotissima definește genele, dar într-o notă naturală.

biotissima-rujuri

Rujurile Biotissima disponibile în 6 nuanțe (nude, roz, teracotă, corai, roșu și roșu profund) oferă buzelor culoare intensă, volum și un aspect sănătos de invidiat. Formulele conțin unt de cacao organic, ceară de măsline, Viamerin (extract organic din legume cu efect emulsionant), ulei de ricin și de măsline organic, ceară din caise și vitamina E, o combinație de ingrediente care hidratează și hrănesc buzele în profunzime.

biotissima-lip-gloss

În plus, luciul de buze Biotissima este excelent atât pentru a fi folosit individual, cât și pentru a accentua culoarea rujului ales.

Produsele Biotissima make-up sunt parte a universului Life Care, unde mai găsiți o mulțime de alte produse, de la suplimente alimentare, la produse bio pentru locuință. Produsele Biotissima make-up sunt disponibile pe www.life-care.com și la Partenerii Life Care.

Cum vi se par? Sunteți curioase să le încercați? Care dintre ele vă face cu ochiul cel mai mult?

Kisses and hugs, dragilor! Să aveți o săptămână perfectă, cu multă culoare!

Pink powder via © Shutterstock.

10 comentarii

  1. abia astept un moment potrivit pentru rujul ala rosu! este absolut superb!

  2. Wow, chiar arata super bine. Acum ma uit la ei pe site. Multumesc pentru noutate, nu stiam de ei.

  3. Ce simpatic arata si ce nuante frumoase au paletele de farduri. Sunt curioasa de fondul de ten, caut chestii bio.

  4. Daca merg pe principiul bio, atunci au unde verde. :D Arata foarte bine fardurile de ochi si spuneai ca sunt si pigmentate.

  5. Arata foarte bine, yummy. Dintre toate, ma tentează rimelul, chiar o să-l caut.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.