REVIEW Gliss Hair Repair Ultimate Oil Elixir cu Keratin Complex

Șamponul și masca Gliss Hair Repair Ultimate Oil Elixir cu Keratin Complex sunt două produse despre care tot vreau să vă povestesc de ceva vreme, asta pentru că mie mi-au plăcut foarte mult și le recomand. Asta așa, ca să încep cu concluziile.

Acum, serios, voi ce așteptați de la un șampon? Pentru mine, e foarte important să ofere volum, chiar dacă nu e un produs conceput special pentru asta, să îmi lase părul hidratat, lucios și scalpul fără probleme. Cele trei dorințe de la șampon, indiferent că vorbim despre produse accesibile sau mai piperate.

gliss-hair-repair-ultimate-oil-elixir-keratin-complex

Am folosit șamponul și masca Gliss Hair Repair Ultimate Oil Elixir cu Keratin Complex cam o lună de zile, timp în care părul meu a arătat foarte, foarte bine. Sunt destinate îngrijirii părului suprasolicitat, degradat și conțin o inovație în repararea părului, și anume complexul liquid keratin, ce repară firul de păr atât la interior, cât și la suprafață.

Eu le-am folosit mai mult împreună, dar au fost și dăți când nu am aplicat masca, tocmai pentru a vedea cât de mult ajută doar șamponul un păr cu vârfurile degradate. Și mai mult, tot din dragoste pentru beauty tests, de câteva ori am folosit și placa, să îmi dau seama exact ce și cum. Părul meu e destul de ferit de plăci și alte instrumente care l-ar putea agresa, căci de bucle nu prea am timp, iar de îndreptat nu prea am de ce. Placa stă mai mult prăfuită și îmi amintesc de ea rareori.

Dar să revin: duo-ul șampon și mască Gliss Hair Repair Ultimate Oil Elixir cu Keratin Complex lasă părul incredibil de lucios, efectele de reparare sunt vizibile de la prima folosire. De regulă, cu produsele care fac asta, mi-e teamă să nu îmi îngrașe pielea capului. Dar nici vorbă, dimpotrivă chiar: obișnuită să mă spăl la cel mult două zile, cu Gliss Hair Repair Ultimate Oil Elixir cu Keratin Complex mi s-a părut că părul se păstrează mai mult timp curat. Nu am experimentat însă mai mult de două zile între spălări, că nu mă suport și basta.

Și când am folosit șamponul fără mască mi-a plăcut cum mi-a lăsat părul, însă prefer să îl folosesc alături de mască. Și încă un lucru: am perioade cu stres, în care îmi cade părul mai mult decât în mod normal. Ei, pe timpul utilizării celor două, am observat clar mult mai puțin păr căzut.

Gliss Hair Repair Ultimate Oil Elixir cu Keratin Complex – câștigă un loc pe raftul meu pentru că:

  • Lasă părul lucios, cu aspect sănătos, vârfurile despicate arată mai bine
  • Recipiente în regulă, fără dificultăți la folosire (important, zic eu, în contextul în care am avut șampoane scumpe și bune, dar în recipientele cărora mi-am rupt unghiile, încercând să le deschid…)
  • Deși efectele sunt similare produselor profi, prețul este mic

Nu am ce să reproșez celor două produse, sunt foarte bune, fac ceea ce promit, așa că le voi recumpăra cu siguranță și au intrat pe lista produselor mele preferate pentru spălarea și îngrijirea părului.

Voi le-ați încercat cumva? Sunt curioasă cum vi s-au părut. Mai am, de la Gliss, alte câteva produse preferate, dar data viitoare vreau să vă povestesc despre un produs revoluționar pentru ten. Și, credeți-mă când zic revoluționar, tot mi se pare puțin.

Dar stați pe aproape, mâine, în bunul obicei, că se face 15, revin cu favoritele pe luna trecută.

Vă pup și un weekend perfect!

2 comentarii

  1. Pe mine ma tenteaza tare samponul pentru ca am inteles ca ajuta persoanele cu scalpul sensibil. Pe de alta parte al meu e hiper-ultra-reactiv acum si nu-i place nimic din ce am folosit sau mi s-a recomandat, deci mi-e ca il incerc si voi fi dezamagita doar pentru ca scalpul meu are o perioada foarte proasta…
    Suna bine ambele, mi-ai amintit de masca Gliss din dulap, trebuie sa termin ce am acum si sa o incerc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.