Parfum de femeie: Katy Perry Royal Revolution

Prea multe zile urâte, în ultima vreme. Nu mă plâng, doar constat. Parfumul mă duce în stări sau mă smulge din stări, mă înapoiază în zile anterioare ale unei vieți anterioare. Nu-s mirosuri, nu-s arome, sunt preludii și tristeți, sunt sticle de vin desfăcute-n miez de noapte și mâini ce se țin strâns.

Sunt dâre lăsate de vapoare pe mare, sunt sarea din stropii de apă, care ți se preling pe tâmplă, pe nisipul auriu, într-un colț din Deltă. Sunt melodii în șoaptă, sunt bucăți de funingine în cuptor, pietre verzi și roșii de pus la gât, pe șnururi negre, sunt adidași noi și tricouri cu Kermit, pungi de cumpărături pline și triste, apusuri de soare și zile cu ploaie, cu prea multă ploaie, uneori. Sunt căști roz și brazi din plastic, sunt agrafe colorate, pixuri cu gel și cărți cu hamsteri.

Sunt în fiecare inspirație și expirație, în saltele, în ziduri, în butoanele liftului, în vârfurile părului, pe gât, în amprentele de pe geamuri. De pe geamurile crăpate. Crăpate.

Parfumurile sunt extensia noastră, sunt stările noastre concentrate-n sticluțe, în gânduri, în zile de luni, în care nu poți face nimic. Pentru că nu știi ce naiba o să se întâmple cu tine. Zilele în care te ridici, te speli te îmbraci, îți amărăști gura cu o cafea și nu-ți găsești locul. Zilele în care un capitol din viața ta s-a încheiat.

Katy Pery Royal Revolution a fost gândul frumos și parfumat, care mi-a înseninat o zi urâtă. Katy Perry Royal Revolution e, pentru mine, mult mai mult decât un parfum. Nu-i doar un lichid într-o sticlă, e bătaia pe umăr că “se poate, o să reușești, trebuie să mergi înainte!”. E gândul bun care a venit spre mine, la finele unei zile când numai de gânduri bune nu avusesem parte.

Știu că oricâte mi-ar auzi urechile, că oricât ar încerca unii să-mi clatine încredere în mine, să anuleze tot ce am și sunt mai bun, știu că voi merge mai departe, că voi încerca mereu să fiu mai bună, că și părțile războinice din mine își au și ele rostul lor.

katy-perry-frangrance-royal-revolution

Katy Perry Royal Revolution, al treilea parfum pe care vedeta îl realizează alături de Coty, miroase demențial. E floral fructat, cu note de vârf rodie și frezie roz, notele de mijloc – iasomie, floare de portocal și lemn de santal și cu note de bază orhidee vanilată, mosc și porumbar.

E luni, e bine. Fiți fericiți!

P.S.: Bonus frumos, pentru o zi de luni :)

Getting Things Done Fast from snarkyhero on 8tracks Radio.

Beautiful quote image found on © Shutterstock

6 comentarii

  1. mi-a placut tare mult primul i parfum,sunt curioasa cum e asta.pupi

  2. Cred ca mi-ar placea… Si m-ai rascolit de dimineata cu textul asta…

  3. eu am incercat unul roz parca si am fost placut surprinsa..daca apare si la mine o sa-l miros cu siguranta! prea frumos l-ai descris :-)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.