OPI PUSH AND SHOVE sau cum am găsit un sinonim pentru “sublim”

Minunăția de mai jos se numește OPI Push and Shove. Este o ojă argintie cromată și face parte din colecția recent lansată Gwen Stefani, pe care v-o arătam, în toată splendoarea ei, aici.

opi-silver-2

opi-silver-3

Lacul OPI Push and Shove vine într-un set, alături de baza Lay Down That Base peste care se recoamndă să fie aplicat. Recunosc că mi-a fost teamă, după ce am aplicat primul strat, pentru că arăta destul de ciudat, nu părea să fi acoperit cum trebuie unghia.

După al doilea strat însă, wow! Strălucire de oglindă, acoperire maximă și, chiar dacă e concepută să fie one night only și nu se recomandă aplicarea de top coat, la mine a rezistat bine mersi pe unghii vreo trei zile, cu spălat de vase și tot tacâmul.

Nu am aplicat top coat, dar intenționez să o încerc și așa, pentru că citeam pe blogurile străine că se menține și mai bine pe unghii și că nu-s diferențe mari de culoare și de strălucire.

OPI Push and Shove e un must have dacă-ți plac unghiile metalice și efectul de oglindă, dacă vrei o manichiură rapidă, dar specială.  E clar una dintre ojele mele preferate dintre toate ojele încercate de-a lungul timpului.

Dacă vă tentează, o găsiți la Topline, la Sephora sau în saloanele partenere.

4 comentarii

  1. Ce frumusete, arata foarte bine.

  2. Chiar nu poate fi trecută cu vederea! ♥

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.