Zara must haves

Nu mai e o noutate că fashionistele din România pot să cumpere online din magazinul Zara. Nici că printre privilegiile pe care le ai ca blogger se numără și posibilitatea de a testa, în avans, anumite servicii. Vă arătam, cu niște timp în urmă, pe Instagram-ul Macnetize, că am primit pachetul cu prima mea comandă Zara online, însă nu vă divulgam atunci despre ce e vorba.

Mi-am ales un tricou alb cu un imprimeu fantastic și o pereche de sandale albe, cu toc gros, pe care le văd purtate într-o mulțime de combinații. Și cred că, spre bucuria mea, încălțările cu toc gros vor fi vedeta sezonului estival.

Tricoul ales de mine e cel din mijloc, imprimat cu coperta numărului din aprilie 1957 al revistei Life :D Sandalele achiziționate online de la Zara sunt tot cele din mijloc, a doua pereche. Albe, albe, albe, cu toc gros, foarte comode la prima încercare.


zara-ss-tops

bun-zara-tops


Tricou Zara Add a Graffiti – 69 lei B/W
Tricou Zara Life – 69 lei
Tricou Zara Sun 2.0 – 89 lei
Tricou Zara Good Morning – 89 lei
Tricou Zara “Ananas” – 99 lei

zara-ss-sandals

zara-sandals

Botine scurte de piele  – 379 lei
Sandale albe din piele – 359 lei
Sandale cu toc lat – 299 lei
Sandale cu șiret – 279 lei
Sandale cu toc înalt – 259 lei
Sandale cu barete – 259 lei

Spor la shopping să aveți, căci inspirație găsiți oricând în magazinul online Zara. Chiar așa, pe ce ați pus ochii de pe acolo?

 

4 comentarii

  1. Eu am pus ochii pe sandalele tale :) Glumesc, desigur, oricum mi se par foarte frumoase. Ma tot uit pe site si ma bucur enorm ca putem comanda online dar mi-am propus sa ma abtin pana la 1 mai pentru ca pe luna aprilie am terminat ( a se citi depășit ) bugetul.

  2. Să le porți cu drag! Tricoul e tare chic, iar sandalele sunt WOW! Abia aştept să te văd purtându-le în OOTD-uri ♥

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.