Câștigătorul concursului Flanco

În urmă cu două săptămâni, vă povesteam despre minunea tehnologică nou intrată în viața mea, espressorul Saeco Minuto de la Flanco, și vă invitam la concurs.

Acum, că tot ne pregătim să intrăm în weekend, zic să aducem un zâmbet unuia dintre voi.

winner

 

Victoria Drăgan, cu comentariul de mai jos:

Victoria Dragansays:

http://www.flanco.ro/automat-de-cafea-philips-saeco-hd8743-19-1-l-15-bari-negru.html -e alegerea mea! L-am ales pentru ca eu iubesc cafeaua neagra de pe vremea cand, adolescenta fiind, scriam poezii si scrisori…scrisori din acelea care se trimiteau in plicuri albe-albe, cu adresa scrisa marunt undeva intr-un colt. Cafeaua era un aliat…si era exact aceea descrisa de voi…dintr-un pachet de cafea boabe obtinuta cu greu si pretuita asemeni, macinata rudimentar si apoi facuta la ibric… Doamne, ce vremuri!
Asadar l-am ales pe el, Philips Saeco HD8743/19 pentru ca e negru, pentru ca e din aceste vremuri si nu din acelea, pentru ca intre timp scriu mail-uri si beau des cafea de la automat si pentru ca imi imaginez ca el, aparatul acesta, cu barii din dotare, cu amestecurile de magician pe care le face, ma poate tine conectata in prezent lasand parfumul vremurilor de atunci intr-un lacas parfumat al sufletului… Caci mirosul si gustul unei cafele facut la acest aparat poate fi la fel de placut ca acela…Doar vremurile sunt altfel, gustul cafelei mi-e la fel de drag ca intotdeauna!

Dragă Victoria, felicitări! Aștept un semn în privat de la tine, via mail, Facebook sau cum îți e mai simplu, cu datele personale (nume, adresă, telefon) pentru ca premiul, un uscător de păr Philips, să poată pleca spre tine cât mai curând.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă invit să rămâneți prin zonă, pentru că luni am o altă surpriză pentru voi, una de beauty, de data aceasta.

Un weekend minunat!

4 comentarii

  1. Felicitări din suflet! ♥

  2. Felicitări !

  3. Multumesc frumos! O surpriza mare pentru mine, acest premiu!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.