Noutățile Eau Thermale Avène Sun Care

Noutățile Eau Thermale Avène Sun Care

Soarele este benefic, dar ne poate și afecta de-a lungul celor patru anotimpuri. De aceea, gama Eau Thermale Avène Sun Care a dezvoltat produse de protecție solară cu eficacitate și stabilitate de lungă durată.

Eau Thermale Avène Sun Care conține complexul de protecţie Sunsitive, care protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, oferă protecție UVA – UVB ridicată, conține Apă termală Avène, cunoscută pentru proprietăţile sale calmante şi anti-iritante. De asemenea, numărul scăzut de filtre asigură o toleranță optimă a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apă, iar textura lejeră nu lasa urme albe la aplicare.

În plus, Eau Thermale Avène Sun Care oferă acum Senzația NUDE SKIN: te simți ca și cum pielea ta ar fi complet liberă. Explicația stă în noua generație de Dioxid de Siliciu din compoziție, care permite absorbția atât a perspirației, cât și a sebumului. Rezultatul este senzația NUDE SKIN, fără reziduuri pe piele, cu o acțiune imperceptibilă și oferind o senzație confortabilă.

Avène Sun Care devine mai good looking pe an ce trece, iar vara aceasta vine cu un design actualizat, potrivit tendințelor din 2018. Ergonomia ambalajelor s-a îmbunătățit, tubul este prevăzut cu o pompă dozatoare, flacoanele fiind acum mai ușor de utilizat. Produsul în sine are și el proprietăți noi, cum ar fi textura mătăsoasă la atingere, aderența pe piele care duce la o rezistență mai îndelungată, acoperirea mai bună (atenuarea imperfecţiunilor fără „efect de mască”).

Gama Eau Thermale Avène Sun Care oferă protecție solară pentru nevoi specifice:

SPF 50+

Cremă SPF 50+, Emulsie SPF +50, Spray cu SPF 50+, Loțiune SPF 50+

Avene

Avene

Loțiune pentru copii SPF 50+, Spray pentru copii SPF 50+, Reflex solar pentru copii SPF 50+

Avene

Reflex solar SPF 50+, Cremă nuanțatoare cu SPF 50+, Emulsie Cleance SPF 50

Avene

Stick pentru zone sensibile SPF 50+, Îngrijire solară anti-îmbătrânire SPF 50+

Gama minerală (cu filtre minerale): cremă, compact, cremă zone sensibile

SPF 30

Cremă SPF 30, Spray SPF 30, Loțiune SPF 30, Ulei de protecție solară SPF 30, Cleanance SPF 30, Stick pentru buze SPF 30, Cremă nuanțatoare SPF 30

Gama fără expunere la soare – îngrijire solară

Loțiune reparatoare după expunerea la soare – Oferă o senzație de prospețime instantanee, calmează pielea iritată și are un efect hidratant

Autobronzant hidratant – Textura mătăsoasă     sidefie contribuie la obținerea unui bronz natural și de lungă durată. Formula este extrem de hidratantă, oferind pielii o senzație de catifelare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.