Dr. Organic Aloe Vera: două produse care merită încercate

Dr. Organic Aloe Vera: două produse care merită încercate

De ceva vreme am primit două produse spre testare și abia acum apuc să vă spun două vorbe despre ele. Probabil că știți deja că mai tot ce înseamnă Dr. Organic îmi place mult și v-am mai povestit despre alte produse și cu alte ocazii. Însă din gama Dr. Organic Aloe Vera nu încercasem nimic; acum am ocazia și voi reveni cu detalii.

Cum zilele însorite s-au întors, ba chiar se simte în aer un pui de caniculă, e foarte important ca oriunde am călători să ne simțim confortabil. Ei bine, un produs menit să revigoreze este gelul de curățare pentru păr și corp, pe bază de Aloe Vera, de la Dr. Organic. Acesta calmează pielea proaspăt expusă la soare și, grație proprietăților sale versatile, este ideal de luat în vacanță.

Dr. Organic aloe vera body wash

Acest gel bioactiv curăță instantaneu, lăsând în urmă o senzație de piele sănătoasă, moale și restructurată. Are un parfum natural și proaspăt. Poate fi folosit cu succes și pentru spălarea părului, oferindu-i acestuia hidratare și catifelare.

Deodorant cu Aloe Vera

Un roll-on cremă lichid antibacterian, ideal pentru cea mai sensibilă piele, e creat pe bază de Aloe Vera organică certificată, ulei de floarea soarelui, mușchi islandez și vitamina E. Proprietățile calmante ale plantei Aloe Vera oferă protecție de durată, delicată cu pielea. Nu conține aditivi chimici dăunători.

Dr. Organic aloe vera deodorant

Așadar, două sugestii pentru a ne menține proaspete și pentru a ne simți confortabil, oriunde ne-ar duce pașii în această vară. Cum spuneam, eu nu am apucat să le testez, dar sunt curioasă despre ele. Promit să revin cu detalii.

Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor în produsele sale, creând formule organice, fără compuși chimici dăunători (precum parabeni, SLS, ftalați, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile în farmaciile Sensiblu.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.