Vestea proastă e că am rămas fără laptop. A crăpat, pur și simplu, într-o după-amiază, luînd cu el mii de imagini, tone de documente și de chestii personale. Sper să le pot recupera, bănuiesc că e o problemă de baterie. Oi vedea, sănătoși să fim. Dar despre altceva vreau să vă povestesc azi: despre București Mall.

Ca urmare a trecerii în neființă a laptopului, până m-am învârtit eu să îl pun în funcțiune pe cel împrumutat, a durat ceva. Așa că am cam rămas în urmă cu o serie de materiale. Dar gata, acum totul e sub control :)

Unul dintre evenimentele la care am fost și despre care abia așteptam să vă povestesc a fost în București Mall, un store-hopping după care am aflat tot ce e nou pe acolo. V-am mai povestit că e mall-ul meu preferat; nu știu dacă știți, însă a fost primul deschis în București și primul în care eu am pășit, de la noi din țară. Am multe amintiri frumoase, așadar, chiar dacă acum nu mai am atât de mult timp pentru shopping, București Mall rămâne un loc în care îmi place să merg. Dar să revin.

Turul a început la restaurantul Aperto, un loc în care nu mai fusesem, dar unde mă voi întoarce categoric. E unul dintre acele locuri în care atenția pentru cele mai mici detalii e patroană. Până și greutățile puse pentru a ține umbrelele de pe terasă erau reprezentate de niște plăci ceramice superbe, în ton cu ambientul.

București Mall

Mi-a plăcut mult designul restaurantului, și, chiar dacă nu am putut gusta din nimic (pentru că aparat dentar și pentru că lipsă periuță, că o uit mereu acasă, astfel că riscam să port toată după-amiaza conversații cu salata în dinți) totul mirosea și arăta cum nu vă închipuiți de bine și de apetisant. 

București Mall

Restaurantul Aperto, deschis exclusiv în București Mall,  poate fi pauza perfectă într-o zi de shopping, cu ale sale cinci bucătării deschise, fiecare cu alt specific: pizza, grill, pasta, pasta fresca și gelato.

Ne-am oprit, apoi, la parter, la pop-up store-ul Designers Boutique, o inițiativă unică pentru promovarea design-ului românesc, aparținând București Mall. Din luna martie, timp de trei săptămâni fiecare, designeri locali celebri, precum Venera Arapu, Kinga Varga şi Izabela Măndoiu, și-au prezentat aici gratuit cele mai recente colecții.

A urmat Tommy Hilfiger Kids, un magazin în care trebuie să mergeți, dacă aveți copii. Au hainuțe pentru toate categoriile de vârstă, de la nou-născuți, la adolescenți.

Magazinul Douglas a fost următoarea oprire. Am aflat o mulțime de lucruri noi, inclusiv că, din această vară (din august, dacă bine-mi amintesc), Douglas își schimbă logoul. Și nu știu dacă sunteți la curent, însă, la București Mall, Douglas are cel mai mare magazin din România și unul de tip flagship, cu peste 10.000 de produse, printre care și premiere pe piața locală.

Am continuat cu Marks & Spencer, unde eu chiar am făcut ceva shopping și cu Amazing Jewelry, unde am jucat un soi de roată a norocului. Cum am noroc în toate (ha, ha!), n-am câștigat nici o bijuterie, însă am pus ochii pe două inele din argint.

Am încheiat cu World Class, noul club deschis pe o suprafață generoasă, un spațiu modern, dotat cu echipamente de ultimă generație de la Technogym, consultanță din partea trainerilor de top și programe de antrenament unice.

La film o să mă întorc data viitoare, la Hollywood Multiplex, primul cinematograf de tip multiplex din România, pentru că mi-e tare dor să mă bucur de un blockbuster într-un loc încârcat cu amintiri.

Tot acest store-hopping prin toate aceste noutăți  a avut scopul de a ne arăta să București Mall își întâmpină clienții cu o gamă de servicii de 360 de grade: fashion (35%), entertainment (17%), food&beverages (9%) și servicii (6%).

București Mall

Trebuie să mai punctez că, de curând, există posibilitatea de a veni la București Mall sau merge acasă la volanul unui PONY, cel mai mare serviciu de car-sharing din România. Îl poți testa gratuit cu ajutorul unui voucher cu 20 de unități gratuite care se obține la Info Center-ul București Mall.

In brief:

București Mall, primul centru comercial modern din România, deschis în septembrie 1999, are o mulțime de noutăți.

Printre acestea se numără cel mai mare MANGO din Europa de Est, un flagship Douglas, al doilea de acest gen și cel mai mare magazin al rețelei din țară, primul magazin de tipul department store din lanțul Meli Melo și Aperto, un restaurant italian unic în România, dotat cu cinci bucătării, fiecare cu specificul ei.  (pizza, grill, pasta, pasta fresca și gelato). 

În centrul comercial poate fi frecventat un club World Class România, care pune la dispoziție  35 de clase de grup fitness pe săptămână și programe personalizate cu aproximativ 20 de antrenori personali.

Totodată, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zonă de food court pentru toate gusturile și un cinematograf. Hollywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne și echipate cu cea mai nouă tehnologie.  

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.