Noutăți super cool de la Rimmel London

Noutăți super cool de la Rimmel London

Vine iarna, bine-mi pare! “Păi, cum așa?” m-ați putea întreba. Simplu. Alături de tot felul de prilejuri de sărbătoare, aceasta e una dintre cele mai pline perioade din an în privința lansărilor cosmetice. Astăzi, vorbim despre cele de la RIMMEL LONDON.

Vom găsi în magazine două colecțiii noi, Tenul tau Respiră și Frumusețe eternă. Prima include un fond de ten și un anticearcan cu acoperire uniformă, care lasă tenul să respire, fără să-l încarce, în timp ce din a doua fac parte rujuri, palete iluminatoare, blush-uri și produse pentru contouring. 

Lasting Finish Breathable este fondul de ten cu acoperire 100% naturală, cu o formulă cu acoperire medie, rezistentă la transfer și la umezeală (pentru aproximativ 25 de ore), nu lasă imperfecțiuni și hidratează tenul. În plus, are factor de protecție 20 SPF.

Fond de ten Lasting Finish 25h Breathable – preț recomandat 47 lei

Anticearcănul Lasting Finish Breathable are o acoperire medie, rezistă la transfer și umezeală până la 25 de ore. Pentru o potrivire perfectă cu fondul de ten, Rimmel a creat două nuanțe naturale ale anticearcănului, potrivite tenurilor deschise și închise.

Anticearcăn Lasting Finish 25h Breathable – preț recomandat 27 lei

Insta Duo Contour Stick este un stick cu două capete, care face ca tehnica de contouring să fie foarte ușoară. Un capăt este pentru contouring și e disponibil în două nuanțe, iar celălalt este un iluminator cu finisare sclipitoare. 

Baton de conturare Insta Duo Contour Stick – preț recomandat 39,9 leiLasting Finish este rujul-simbol al Rimmel London. Cele patru nuanțe noi includ tonuri delicioase de maro şi nude, pastelate, roșu seducător și grena intens.

Cele două palete poartă semnătura lui Kate: prima are trei nuanţe de blush (005 Blush Palette), a doua conține trei nuanţe de iluminator (004 Highlighting Palette).

Paletă de blush și iluminatoare Kate – preț recomandat 42,25 lei

Insta Strobing e un produs 2 în 1, ce poate fi folosit atât împreună cu fondul de ten, pentru a-i conferi acestuia strălucire, fie individual, pentru un efect de iluminare. Cele două nuanțe (001 Pink Glow, 002 Gold Glow) se potrivesc oricărei nuanțe de ten.

Gel-cremă Insta Strobbing – preț recomandat 28,75 lei

2 comentarii

  1. Ce de noutati… Am tot vazut prin magazine ca apar multe in perioada asta. Cum ti se par cele de la Rimmel, le-ai incercat?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.