Noutățile de la Nivea mi-au stârnit melancolia

Cum altfel, când Nivea cred că a fost primul brand de îngrijire străin, pe care îl vedeam, cu ochi de copil, la mama. Ritualic parcă, seară de seară, deschidea cutiuța mică de cremă de mâini și aroma se împrăștia în jur. Când eram mică, era, adeseori, frig în casă. Adormeam încălzindu-mi mâinile în mâinile mamei.

M-am bucurat mult, când am aflat că, anul acesta, celebrei cutiuțe albastre i se alătură două noi produse: un gel de duş şi un săpun lichid din gama Creme Care. 

NIVEA Creme Care – gel de duş şi săpun lichid noi

Cel mai hrănitor săpun lichid întregeşte gama Creme Care, alături de crema de duş pentru îngrijire delicată şi hidratare. Astfel, mirosul inconfundabil de bergamotă, portocală, lavandă, trandafiri, liliac şi lăcrămioare se va răspândi în întrega ta baie, cu fiecare spălare sau cu fiecare duş.

NIVEA-CREME-CARE

Privind în urmă, NIVEA Creme şi-a păstrat semnificația şi popularitatea dincolo de orice tendințe şi schimbări. Cu o formulă de bază rămasă aproape neschimbată, NIVEA Creme este tolerată chiar şi de pielea sensibilă, datorită ingredientelor foarte blânde din compoziția cremei şi lipsei de conservanți. Ea ajută la menținerea barierei naturale de protecție a pielii căreia îi conferă suplețe şi catifelare.

Noul săpun lichid NIVEA Creme Care împrumută proprietățile celebrei creme şi vine cu o formulă de îngrijire delicată cu pro-vitamina B5 şi uleiuri nutritive ce curăță şi hrăneşte pielea.

NIVEA Creme Care gel de duş are un preț recomandat de 11,38 lei, în timp ce NIVEA Creme Care săpun lichid costă 15,3 lei.

Le voi folosi în perioada următoare și, cel mai probabil, cam de fiecare dată mă vor purta înapoi în copilărie, în serile frumoase, alături de mama.

Kisses and hugs! O săptămână de vis!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.