Shopping, ski și un sejur gratuit în Austria

Dacă-ți place să schiezi, atunci ce urmează e pentru tine. Dar poate, chiar dacă nu-ți place să schiezi, citești rândurile de mai jos. Nu de alta, dar nu cred că există cineva căruia să nu-i surâdă o vacanță, poate chiar un sejur gratuit în Austria. Eeeee, clar că ți-am captat atenția. :)

Despre ce e vorba? Ei bine, știi sau nu să schiezi, în 18 octombrie, la Promenada, se întâmplă cel mai cool antrenament de ski, la finele căruia premiul care poate fi câștigat este un sejur complet de șapte zile în Austria.

ski-2
Șase zone special pregătite pentru pasionații sporturilor de iarnă își așteaptă pe 18 octombrie participanții, de la ora 11.00. Cu fiecare pas făcut și fiecare provocare rezolvată, cu fiecare zonă de pe harta evenimentului, participanții vor primi nu doar o viză pe pașaportul de Austria, dar și un antrenament pe cinste pentru pârtiile care își așteaptă câștigătorii.

Antrenamentul adulților se va desfășura în special în zona de Winter trials, unde nu doar își vor pune în evidență îndemânarea la jocurile de iarnă și campionatul de darts, dar vor putea urmări și un show revigorant de tobe susținut de Paul Luculescu, unul dintre cei mai talentați percuționiști români.

ski-3

Iar pentru că efortul depus pe pârtiile de ski necesită distracție pe măsură, doritorii sunt așteptați în zona Apres Ski oferită chiar de Tirol (locul de origine al distracției de după ski), unde cocktail-urile, spectacolele de flair bartender și o demonstrație inedită de milonga pe schiuri vor încinge atmosfera dar și în zona de board games, unde vor putea lua parte la campionatul de Catan. În final, pentru aceia pe care mișcarea și voia bună îi fac să arate perfect în poze, colțul Hervis e ideal pentru un selfie și o ultimă ștampilă pe pașaportul de Austria.

ski-1

Copiii sunt așteptați în cele două zone dedicate lor – Kid Quest for Holiday și Gingerbread Corner, cu ateliere de muzică și dans, dar și cu ocazia inedită de a construi din turtă dulce o delicioasă căsuță de vacanță.

ski-4

Știu că v-am deschis apetitul pentru vacanță și că acum vă gândiți, probabil la ce luați cu voi, în bagaj :) Pârtia vă așteaptă. Și poate chiar și un sejur gratuit în Austria.

Kisses and hugs!

Sursa foto © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.