Un cadou care a alungat ploaia și un film de văzut musai

În urmă cu câteva zile, pe o vreme ploioasă, cineva drag îmi însenina ziua. Cineva care și-a rupt din timp și din confort niște minute prețioase ca să-mi aducă unul dintre cele mai fine și mai frumoase daruri primite vreodată. Știți cadourile alea sensibile, care-ți rămân la suflet mereu? Ei bine, fetele de la Ranevents Comm, care fac o mulțime de lucruri frumoase, văd că se ocupă, mai nou, și cu făcutul zilelor mai frumoase :) Fără vorbe mari, pentru mine așa a fost. Dar să vă povestesc.

O agendă pentru notat idei frumoase, cu autograful Giuliei Nahmany, o creație a acesteia – o brățară foarte delicată și un semn de carte (jur, eu cu semnele de carte sunt precum cu șosetele: mereu am multe și mereu dispar, habar n-am unde se duc…) mi-au înseninat o zi al naibii de ploioasă și de agitată. În același timp, am aflat astfel despre debutul cinematografic al Giuliei Nahmany, comedia romantică Love by Design, distribuit de Forum Film România şi care va avea premiera pe 31 octombrie 2014.

Love by Design, cu Giulia Nahmany

Producția a fost filmată aproape în totalitate în România, atât în Bucureşti, în locuri precum Palatul Bragadiru şi Teatrul Bulandra, cât şi în inima Transilvaniei, în Sighişoara, Saschiz şi Biertan.

giulia-nahmany

Și mă bucur că s-a întâmplat așa, pentru că a fost o ocazie și pentru americani să descopere România și să spună, întocmai regizorului Michael Damian, că să aibă şansa extraordinară să filmeze în satele şi oraşele uimitoare din munții Transilvaniei a fost un vis şi o experiență memorabilă. Nice, right? :)

MAR_3924

Aş spune că filmul poate fi un adevărat ambasador pentru destinațiile turistice din țara noastră”, spunea şi Giulia Nahmany, într-un interviu.

MAR_4242

Comedia romantică o are în prim-plan pe Danielle Luca (Giulia Nahmany), a cărei viață se schimbă rapid când Vivien Thompson (Jane Seymour), redactorul-şef al faimoasei reviste “Beguile” din New York, o concediază din postul de Fashion Editor, ea fiind nevoită să se întoarcă acasă, în România, unde porneşte într-o călătorie de redescoperire.

Eu abia aștept să văd filmul, în 31 octombrie și promit să revin cu impresii.

Kisses and hugs! O zi perfectă să aveți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.