Noutate: gustul dulce de la Nectar d’Or

Zilele trecute mă suna cineva spunându-mi că are un cadou dulce pentru mine. Am coborât să văd despre ce era vorba și da, era un cadou dulce, la propriu și la figurat: un aranjament floral foarte frumos, alături de care stăteau câteva produse Nectar d’Or, un nou brand de miere 100% naturală, care tocmai a intrat pe piața produselor apicole din România.

Am primit câteva produse dulci, în amabalaje foarte cool, alături de o cartolină în formă de bicicletă, cu o întrebare: “Dragă Antonia, Îți amintești când ai mers prima oară pe bicicletă?” Și îmi amintesc de parcă ar fi fost chiar ieri, deși s-au scrus mai bine de 30 ani de atunci.

Și tot ca ieri îmi amintesc de gustul acela dulce al reușitei (mai ales pentru un Capricorn ca mine…), când cele două roți subțiri, subțiri, ale unei biciclete de împrumut rămân în echilibru, aliniate, iar tu reușești să mergi pe bicicletă, pentru prima dată. Afară e vară târzie, e comunism încă, jucăriile nu-s multe, dar joaca e suverană peste împărăția copilăriei. Iar mic dejunul dulce, din pâine cu miere și ceai de tei mă însoțește și acum…

Dar să vă povestesc un pic despre Nectar d’or, căci ei mi-au prilejuit asemenea amintiri frumoase. În fabrica Nectar d’Or mierea este trecută printr-un proces de pasteurizare si filtrare de până la 0.1 mm pentru că aceasta sa își păstreze textura fină și lichidă pentru perioade mult mai lungi de timp. Astfel, mierea capătă o textură fluidă, păstrându-și în același timp proprietățile curative.

Nectar d’Or miere poliflora

Nectar d’Or oferă și opțiunea unui ambalaj pet cu sistem squeeze, foarte util pentru servirea mierii în mod confortabil prin apăsare și turnare. Aceasta poate fi o opțiune nemaipomenită dacă sunteți ca mine, de exemplu, o mamă care introduce treptat mierea în alimentația celui mic.

Portofoliul Nectar d’Or cuprinde în acest moment miere polifloră la borcan de 1000 gr (34,99 lei), în ambalaj pet cu sistem “squeeze” la 270 gr (19,99 lei) și 500 gr (29,99 lei), miere de Manuka la 230 gr (209,99 lei), dar și delicatețurile din gama Igmis (39,90 lei).

Nectar d’Or Igmis

Până la finele anului 2019, portofoliul brand-ului se va extinde cu produse din miere de lavandă, coriandru, salcâm, tei, hrișcă, rapiță, precum și miere cu propolis și lăptișor de matcă. Produsele Nectar d’Or sunt disponibile exclusiv online, pe site-ul https://www.nectardor.ro/

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.