Tezyo: 10 perechi de sneakers pe care trebuie să le ai

Tezyo: 10 perechi de sneakers pe care trebuie să le ai

Gata, e oficial, sezonul frumos e aici, oricât s-ar încăpățâna ploaia asta să ne dovedească altceva. În magazinele Tezyo găsiți o mulțime de noutăți de primăvară-vară: de la sandale cu și fără toc, la sneakers care mai de care mai frumoși, de la poșete micuțe, la genți încăpătoare. Iar acest sezon stă sub semnul #RealGlamContrast.

Și nu-mi vine să cred cum trece timpul…. Parcă adineauri vorbeam despre ce încălțăminte se poartă în sezonul de toamnă-iarnă 2018-2019

Dintotdeauna mi-a plăcut încălțămintea de la Tezyo, dar noua colecție, Tezyo Real Glam Contrast, e fix pe mí corazón, señor. Eu sunt dintre cele cărora încălțămintea sport le înseninează și cea mai mohorâtă zi, iar o nouă pereche în picioare îmi dă aripi.

Nu zic că nu-mi plac tocurile sau că n-am purtat/nu port. Doar că, atunci când medicul mi-a spus că, pentru binele coloanei mele, ar trebui să o las mai moale cu pantofii cu toc, nu prea mi-a părut rău :)

Marea mea dragoste sunt și vor rămâne pantofii sport. Prin urmare, am făcut o selecție tare drăguță de Tezyo sneakers. Și cum o imagine face cât o mie de cuvinte, găsiți, mai jos, cele zece perchi în imagini, cu marcă și preț. Dacă ar fi să aleg (doooooar dacă ar fi să aleg), eu aș merge cu perechile 1, 6 și 10. Voi ce ați alege dintre cele zece de mai jos?

Nike, TEZYO, 519 lei
Bugatti, TEZYO, 329 lei
Pepe Jeans, TEZYO, 409 lei
Nike, TEZYO, 569 lei
Bugatti, TEZYO, 329 lei
Pepe Jeans, TEZYO, 389 lei
Nike, TEZYO, 419 lei
Bugatti, TEZYO, 279 lei)
Nike, TEZYO, 699 lei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.