Baneasa Xclusive: Kat Maconie pentru Epica, la TEZYO

Baneasa Xclusive: Kat Maconie pentru Epica, la TEZYO

Mă îndoiesc că orice a intrat vreodată într-un magazin TEZYO nu s-a îndrăgostit de cel puțin o creație de-ale designerului Kat Maconie, recunoscut la nivel internațional pentru extravaganța și frumusețea modelelor create, pentru designul ei atipic, îndrăzneț, care depășește orice bariere ale imaginației.

Seria premierelor din Băneasa Shopping City, reunite sub conceptul Băneasa Xclusive, a continuat cu o demonstrație de forță a unui brand autohton – TEZYO, obișnuit cu superlativele.

Așadar, colecția-capsulă de produse Kat Maconie for Epica din magazinele multibrand TEZYO a fost lansată într-un spectaculos decor hawaiian, alături de designerul Kat Maconie, care a venit special din Londra pentru eveniment. Această colecție-capsulă Kat Maconie for Epica se regăsește exclusiv în Băneasa Shopping City, în magazinul TEZYO (și ca un detaliu, din 2018, brandul Kat Maconie for EPICA se găsește în Romania numai în magazinele TEZYO).

Kat Maconie Epica Tezyo Baneasa Xclusive

Colecția de produse Kat Maconie for Epica se integrează perfect în conceptul de comunicare TEZYO Real Glam. Contrast, care pune accent pe frumusețea contrastelor din viețile noastre și unicitatea care stă în puterea deciziilor personale, asumate, atunci când vine vorba despre alegerea accesoriilor care pot schimba complet un outfit.

Modelele aduc o abordare fresh asupra clasicelor perechi de pantofi si sandale. Cu un toc inspirat din moda anilor ’60, estetica îndrăzneață redată prin printuri jucăușe, nuanțe electrice și linii feminine, pantofii creați de Kat Maconie sunt adevărate bijuterii pentru femeile pasionate de piese impunătoare, care doresc să aibă o garderobă de pantofi de invidiat.

Pantofii se inspiră din frumusețea naturii și te trimit cu gândul la o vară plină de culoare, iar simbolul central este reprezentat de penajul multicolor al papagalului, recunoscut pentru exotism și felul în care atrage toate privirile prin coloritul vibrant.

În perioada 22 mai – 21 iunie, la achiziția oricărei perechi de pantofi Kat Maconie for EPICA, clienții vor primi cadou un tricou personalizat, în limita stocului disponibil, în magazinele Tezyo selectate.

 

Kat Maconie Epica Tezyo Baneasa Xclusive

Agitația Londrei, locul în care se regăsește studioul artistei, aduce o influență puternică procesului de creație, astfel încât fiecare piesă realizată de Kat Maconie reprezintă o bijuterie, pentru femeile care iubesc eleganța, feminitatea și rafinamentul. La acest moment, brandul independent Kat Maconie se regăsește în peste 200 de magazine de lux, la nivel internațional.

Brandul designerului și antreprenorului Kat Maconie a fost lansat în 2009. Kat Maconie a primit de două ori premiul Designerul anului, la Drapers Footwear Awards, în 2013 și 2018, și a fost colaborator London Fashion Week, alături de numeroși alți designeri recunoscuți. Creațiile recunoscutului designer se regăsesc în peste 40 de țări din întreaga lume, la retaileri de top, precum IT Hong Kong, KaDeWe Berlin și Harvey Nichols.

Kat Maconie Epica Tezyo Baneasa Xclusive Kat Maconie Epica Tezyo Baneasa Xclusive

Băneasa Shopping City este locul în care au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Noul concept celebrează universul exclusivităților din lumea shopping-ului și completează natural binecunoscutul tag-line „All in the Name of Fashion”. Cu peste 50 de branduri disponibile în exclusivitate și peste 350 de magazine, aici au loc cele mai importante premiere din lumea modei și ale shopping-ului. Lansări de branduri în exclusivitate, colecții-capsulă, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping ce se întâmplă în premieră la Băneasa Shopping City.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.