Noua colecție OPI Gwen Stefani

Love. Angel. Music. Baby. Aceasta e nuanța pe care o port de câteva zile pe unghii, un auriu satin finish, ce face parte din noua colecție OPI Gwen Stefani.

O colecție uimitoare atât prin nuanțe, cât și prin inovație. Pe lângă culorile superbe, din OPI Gwen Stefani face parte și Push and Shove, un lac argintiu, cu aspect de oglindă. L-am încercat pe un deget și efectul e wow!

Satin, creme gloss, glitter sau chrome – orice ați alege din noua colecție OPI Gwen Stefani, toate sunt sigură că vă vor încânta.

4 In The Morning, Call Me Gwenever, Hey Baby
4 In The Morning, Call Me Gwenever, Hey Baby
In True Stefani Fashion, I Sing In Color, Lay Down That Base
In True Stefani Fashion, I Sing In Color, Lay Down That Base
Love. Angel. Music. Baby, Over And Over aGwen, Push And Shove
Love. Angel. Music. Baby, Over And Over A Gwen, Push And Shove

La evenimentul de lansare, am avut plăcerea să-l cunosc pe Danny Phung, proprietarul și managerul francizei ProfessioNAIL, care ne-a vorbit despre noutățile OPI, despre tendințe, culori, texturi.

De unde ideea unei astfel de colecții? Ei, bine, totul a început la The Met, în New York. După ce a vizitat expoziția “€œPunk: Haos & Couture”, Suzi Weiss Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP, a fost inspirată să creeze o colecție de nuanțe care celebrează rolul muzicii ca influență majoră în fashion. Modă stradală DIY (do it yourself), purtată de fanii acordurilor moderne, inspiră majoritatea designerilor, ce integrează elemente puternice, stradale, în creații haute couture, regăsite apoi pe catwalk și red carpet.

Făcând parte din lumea fashion și a muzicii, Gwen Stefani – compozitor, cântăreață, designer și actriță, a€ fost alegerea perfectă pentru o colaborare cu Suzi; împreună au creat o suită de culori care atrag orice femeie. Fiind o persoană extrem de echilibrată, Gwen a recunoscut faptul că rolul de mamă este cel mai plin de recompense. Gwen condensează diversitatea unei femei moderne, ținând cont de multiplele pasiuni, cu stilul și flerul deja cunoscute.

Cultura brandului OPI este “ceva pentru orice femeie, de la conservatoare la îndrăznețe”,€“ iar Gwen este pasionată de culoare. Recunoscută după buzele roșii, care au devenit marcă proprie, Gwen consideră buzele și unghiile un accesoriu important pentru a completa un look. Din colaborarea cu Suzi a reieșit o paletă de culori la fel de diversă că și viața și arta sa.

Sunt nebună după această paletă de culori. €œEste vorba de mult mai mult – de la roșul tradițional, la nuanțe dramatice de roz închis; un nou finish, ce îmbracă un negru semi-mat și un auriu subtil texturizat; un crom încântător și un glitter pe care îl poți caracteriza ca teatral și briliant. Această colecție prezintă cea mai nouă tehnologie: pigmenți speciali și o textură ultramodernă. Este răspunsul la mega prezenta întrebare: “Ce mai este nou?”. Colaborarea cu Gwen a fost și extrem de distractivă și suntem încântați să vă prezentăm această colecție incitantă!

Suzi Weiss Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP

Și așa arată nuanța de pe unghiile mele, în continuare intactă după cinci zile.

opi

 

Mic update: Call me Gwenever nu-i parte din colecția nouă, e din OPI Spiderman, dar am rătăcit-o eu printre noutăți. Kisses!

2 comentarii

  1. Superbe nuantele! Ador colectia asta! :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.